Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Scattered morning thoughts

Jeg har været oppe siden 5 (det er fuldstændig nyt for mig, hehe), men fordi min mave tager dårligt imod mad indenfor de første par timer, bliver det først til noget nu. Det mest transportable vi havde hjemme


Det er i grunden sjovt. Da jeg var mindre og stadig havde et helt livs gode morgenmadsvaner skulle der max gå 15 minutter fra stå op og til morgenmad. På gymnasiet gik der efterfølgende en time med at være post morgenmads syg (før det forsvandt ud i det ingenting det kom fra igen) og på EAMV gik det så helt galt henover en juleferie, og jeg har ikke rigtig kunne komme efter det igen.

Toget er nu 15 minutter forsinket grundet overhaling af godstog (eller rettere, det måtte vi vente på blev muligt) og nedsat hastighed af hensyn til varslet selvmordsforsøg... Jo jo, der sker noget omkring i Danmark i dag 0_0
Udgivet onsdag d. 07. Oktober 2015
2 kommentarer og 1607 visninger

Lifestyle Hverdagsliv

Kommentarer

TGravatar Tiiner 07 Oktober 2015 13:12

Og nu blev jeg sulten!

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 07 Oktober 2015 15:13

Haha, du er måske også normalt sen morgenmads spiser?

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie