Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Se hvad jeg fandt...

Nemlig, det lykkedes mig under luftningen af Fluffy, at finde et kastanjetræ i nærheden, så sammen med pyntegræskarene fra den værtindegave-dekoration jeg fik af Anne og min far i andledningen af Emils fødselsdag på bones, gav det jo en perfekte efterårsdekoration Jeg vil dog gerne have lidt blade og gerne nogle bog-frø-kapsler også Åh ja, stearinlyset har jeg faktisk pudsigt nok også fået af Anne. Hvad synes I? Btw, så var det Kastanje-samling og Efterårs-naturting-lejligheds pyntning (i et vist omfang, vil gerne lave mere) fra min Efterårs liste, så det er allerede 2 ting der kan krydses af :3

Efterårsdekoration


Efterårs liste 2013
Udgivet mandag d. 14. Oktober 2013
2 kommentarer og 3802 visninger

Challenge AutumnList2013

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 15 Oktober 2013 00:13

Cool... Den er da bare blevet super sød

IGravatar Ilhja 15 Oktober 2013 19:24

Det ser rigtig efterårsagtig ud.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie