Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Shopping by bycicle is great in Summer

Det var faktisk rigtigt skønt. Så jeg har fået ordnet en del ærinder, blandt andet første skridt i retningen mod at få fixet støvsugeren - desværre en plastikdimmer til en forkert model, så den blev leveret tilbage, men de bestiller mig den helt rigtige). Jeg fik også købt den sækkestol jeg har tænkt på siden jeg var i Jysk med søs og mor. Tog dog først forbi Bilka for at se om de havde et alternativ - det havde de ikke (og til 250 kr var det i øvrigt også et godt tilbud!). Til gengæld havde de runde kurve til sofabordet, som jeg længe gerne har ville have (endda på tilbud), og tilbud på glasbeholdere, så jeg var godt tilfreds

Selvom det nu ser noget voldsomt ud med sådan en sækkestol bag på cyklen. Men så er det jo heldig, det ikke er hver dag sådan én skal slæbes med

Udgivet lørdag d. 08. August 2015
2 kommentarer og 1018 visninger

Kommentarer

EGravatar Emil 29 August 2015 23:08

Flot sækkestol. Jeg har i et stykke tid gerne vil have en. Men er i tvivl om hvorvidt de billige modeller holder. Hvor længe holdte din sækkesto?

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 30 August 2015 01:38

Ikke mere end 3 uger. Den virker virker nu til at holde fint nok, med nogen vil nok mene at den er lidt lille i det

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie