Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Short ones from todayJeg har deltaget i min første Nytårsparole, hvor alle pludselig skulle være i Uni-fin-form og Officeren kom med dolke hængende. Det var en lidt speciel oplevelse!

Jeg har deltage i første karate træning længe hvor jeg ikke selv skulle være træner - det var ret fedt!

Jeg fik med lidt hjælp ordnet nogle præserende bestyrelses klub opgaver i forbindelse med Pinselejren 2018, og det har lettet mig så helt enormt, for det har naget mig siden før jul! Jeg fik også indberettet medlemstal - så nu mangler der bare et par registreringer og noget løsning på et problem med årsmærker og så er jeg ved at være med igen! Jeg føler mig flyvende let!

Så let at jeg tænker jeg vil tonse igennem et par ToDo's eller 5 i morgen, og så erklære fredag for FRI Janni-aften! Mon jeg skal sætte mig for noget Gamning eller måske hører om Nikki kunne være klar på en lille læseaften? Hmmm

Udgivet onsdag d. 10. Januar 2018
381 visninger

Hverdagsliv Everydaylife

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie