Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Sikken dejlig dag det er i dag

Ahh, i dag er en skøn dag Solen skinner dejligt varm - mens der ligger sne! Wow... og den føles især varm, når den skinner der, lige ind gennem mit vindue, så der slet ikke er koldt. Nå, men nok om vejret.
Nogen har måske bemærket, at jeg har været lidt fraværende det meste af ferien? Nå, men i hvert fald vil jeg fortælle, at det var fordi jeg brugte stort set hele ferien på først at hjælpe min lillesøs med at rydde op på sit værelse - fik jeg nævnt at jeg lider af effektivt rengørringsvanvid? Hehe. Og så var jeg også en stor del af ferien hos min kæreste, og det var bare skønt - elsker bare den dreng. Og desuden fik vi mega god mad, så jeg tror jeg har ædt mig halvt ihjel. SÅ håber jeg bare, at jeg har taget på Den sidste søndag i ferien mødte jeg så hans familie første gang (skræmmende!) Eller ej, Emil's forældres og søskendes historier om resten af familien var så meget mere skræmmende, end den ægte varer, for de var egentlig hyggelige nok.
Så skal i lige hører noget mega bizzart jeg oplevede ude ved ham. En af dagene vågnede jeg op fordi det sneede ind ad vinduet Det var bare skørt at se.

Påske mandag gik så med to ting. Eller, jeg burdte nok faktisk kalde det to i én. For om morgenen fejrede vi min lillesøsters fødselsdag (klokken 8-alt-for-tidligt :G24. Og til middag var det så Emil's tur til at møde noget af min familie (godt nok for anden gang, men what ever) - de kom nemmelig allesammen om til mine bedsteforældre: dels for at fejre påske, og dels for at fejre min søster... med endnu mere god mad *puuuh* Det er helt hårdt at æde så meget Og så var der en stor snekamp-og-bygge-snamand forsamling i haven - det var også meget hyggeligt.

Men alting har jo en ende, og det havde min ferie også, skønt jeg virkelig har nydt den. Så jeg skulle i skole i går mandag, og gaia jeg skal love for jeg fik en "god start". Min far var nemlig så flink at vække mig, så jeg ikke skulle sove over mig (igen), og det var faktisk meget pænt af ham, hvis! ... Hvis det ikke havde været fordi hans ur var en time foran, så i stedet for at vække mig klokken halv syv, hvor jeg skal op, kom han til at vække mig halv seks! Øv Men det var da i det mindste heldigt, at jeg var frisk nok til at kigge på klokken, og opdage det.

Og sørme, om jeg ikke selv lavede nøjagtigt samme nummer i dag. Min video-maskine, som også fungere som mit digitalur, da der jo er selvlysende tal på den, har bøvlet en del på det sidste. Stikket er simpelthen røjet ud, så strømmen er røget, og så skal man selv sætte uret igen, for at de fungere. Og der har jeg så haft et "flip" med at glemme, at når jeg sætter uret igen klokken sent om aftenen, skal den altså ikke stå på 10, men 22! Så da jeg blev vækket klokken lort i morges, af at min mor tog på arbejde, gik jeg lidt i pannik og troede, at jeg var ved at komme for sent... men da jeg så igen kiggede på klokken, opdagede jeg, at jeg kunne sove en halv time mere, så noget godt kom der da ud af det - jeg var helt frisk da jeg vågnede igen

Lige til sidst vil jeg lige fortælle om mit lille "skole-projekt" Jeg vil forsøge at blive mere aktiv-deltagende i vores timer (da jeg sjældent siger noget, for jeg nemlig lidt for dårlige mundtlige karaktere, og det har jeg bare fået nok af). Så fra nu af, vil jeg sige mere (måske liiiige med undtagelse af samfundsfag, gaaar, det kan jeg bare ikke tage!). Og det gik godt i dag, wee
Nå ja, og i idræt har vi haft et projekt med at lave opvarmningsprogrammer. Jeg troede jeg skulle have afprøvet det på klassen i dag, men min gruppe skal så heldigvis først varme op i næste uge - pyha, for jeg kan slet ikke huske noget af det vi har lavet. Men hvad, går det helt galt, må jeg bare tage styrring og bruge min personlige "plan B" - pludselig råber Gulde: "Så allesammen, så er der karateopvarmning "
Udgivet onsdag d. 26. Marts 2008
1480 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie