Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Sirener i receptionen

Der testes sirener i dag. Og jeg bliver lige forbløffet, sådan et ganske kort øjeblik hvert år. Somme tider undre det mig, om jeg overhovedet ville bemærke hvis de en dag blev brugt sådan rigtigt. Ellers er der fart på i dag, hvor huerne er kommet. Jeg går kapgang i pendul-fart og glemmer helt i skyndingen at tage min skridttæller på.

Det går strygende herude i receptionen

Gulde ser skeptisk ud overfor underlige spørgsmål i telefonen.. Hun er ikke hverken gnaven eller farlig, ser bare sådan ud

Gulde ser skeptisk ud overfor underlige spørgsmål i telefonen.. Hun er ikke hverken gnaven eller farlig, ser bare sådan ud
Udgivet onsdag d. 06. Maj 2015
1237 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie