Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Situations tjek og nyt profil billede?

Hvorfor er det lige at al min inspiration har det med at dukke op, kapaw, på en gang, og særligt når jeg har rigtigt meget at lave = mindre tid til at få blogget om det? Det hænger vel uløseligt sammen, desværre. Jeg burde også allerede sove, så jeg kan være frisk til arbejde i morgen.

Emil og nogle af de andre i klubben er blevet inviteret til tyskland, til sensei Svend Ferners klub, hvor de skal inspirere ved en kamp-træning. Jeg selv bliver hjemme og hygger med Fluff og tjener noget løn Jeg har ellers fået min fyreseddel i dag, men det vidste jeg fra starten ville komme, når den nuværende bestilling var færdigmonteret. Jeg har 2 uger tilbage at gøre med, så det er bare at få noget for hånden, og så ellers få kigget mig omkring efter noget andet. Jeg tager det ikke så tungt, for om noget har dette arbejdsforløb givet mig selvtillid i forhold til at jeg faktisk har en masse at tilbyde en hvilken som helst arbejdsgiver, og fået mine øjne op for, hvor mange af mine opøvede egenskaber fra interesser og lignende der faktisk kan vise sig nytte. Jeg er fx meget fingerfærdig, særligt med småting

Nå, men det jeg egentlig ville vise jer for i dag, udover alle de andre ting jeg gerne ville have nævnt, men ikke kan nå, er mit nye profilbillede eller hvad man nu skal kalde det. Har i fulgt mig længe, har i måske lagt mærke til at jeg ikke skifter det særligt ofte. Men det lykkedes mig på en gåtur med Fluff, at snappe noget jeg faktisk blev okay tilfreds med Jeg mangler dog sikkert stadig at opdatere en masse af mine profiler.

Nyt profil-pic?
Jakken er selvfølgelig min karate-klub-jakke, og tørklædet er fra Pimp My Head, som var en af sponsorerne ved Odense Bloggertræffet. I know, I know, jeg har endnu ikke fået skrevet om det, men har forberedt en masse, taget billeder, og været igang med at prøve nogle af tingene. Jeg vil jeg gerne give både jer og dem nogle gode indlæg Kald det endnu et lille sneak peak, om i vil For det bliver alt hvad der bliver for i dag - dette har allerede taget mere af min tid end jeg havde regnet med, særligt fordi Emil ligger ved siden af, og spiller Pokemon FireRead på Pokemon Aben (app'en) på Paden (galaxy tablet). Han har ikke spillet siden han ejede den helt gamle Rød og Blå version til GameBoy, så han er lidt newbie igen, hehe, og har af og til brug for lidt hjælp og forklaring af nogle af alle de nye funktioner der er kommet til siden. Happiness fx. Men oftest er det dog det basale: angrebs type effektivitets guiden
Udgivet tirsdag d. 22. Oktober 2013
1516 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie