Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Sjov google søgning: ''Janni smider Kjær væk''

Såh... jeg søgte på "anderledes normalt Gulde" på google i et forsøg på let at finde et bestemt blogpost jeg skrev om Anderledes og Normal... Ikke bare for at finde det, men også sådan lidt for sjov. Google foreslog straks "Gulde" som en stavefejl, og ville høre om jeg nu ikke faktisk mente "Guide" - hvilket jeg bestemt ikke gjorde! Så jeg prøvede forsøgsvist at tilføje Janni til søgningen, hvorefter det første søgeresultat dukkede op som:

Janni smider Kjær væk: Se hvad hun nu skal hedde - Nationalt ...
http://www.b.dk/nationalt/janni-smider-kjaer-vaek-se-hvad-hun-nu-skal-hedde

Jeg når ikke se mere end de første 4 ord, før jeg flækker af grin indeni

"Janni smider Kjær væk"?? Min bedste veninde hedder Kjær til efternavn! Sorry Tanja, det var altså ikke med vilje?
Udgivet onsdag d. 07. November 2012
1921 visninger

Bagom Blogland Nerd

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie