Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Skal vi videre eller bare hjem?

Da jeg tog afsted følte jeg egentlig mest for bare at blive der, og feste videre, det er rart at vide at man er blandt lige-sindede, men nu som jeg sidder i toget, er jeg egentlig rimeligt klar til bare at tage hjem og sove. Kan ske det også er bedst, i morgen er der jo træning, og lige om snart går festen alligevel i byen og dør. Nej. Så er det bedre at have gode minder om fedt sammenhold, cool klassekammerater og gakkede selskabs lege. Jeg behøver hverken røg eller stoffer for at have en fest, og halvanden liter Cola ligger sammen med en stor pose Dracula og om pakke sød, sukkerfri tyggegummi, som de overlevende blandt det medbragte. Tak for en fed aften alle sammen! Men jeg stopper mens legen er god Nej, så hellere tage det op igen, når vi igen trænger til at ses under praktik forløbet!
Udgivet lørdag d. 12. Januar 2013
850 visninger

MMD Party

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie