Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Skam dig Gulde


Det er jo ikke fordi jeg ikke har trænet i dag. Faktisk fik jeg, i anledning af at vi kun var 6 fremmødte, lejlighed til at få genopfrisket mine seneste 2 dan kataer og 1 dan kataer så de ikke smutter ud af skillsættet igen. Hvilket var heldigt nok - Tekki Nidan havde fået sig et par knuder der trængte til t blive filtret ud. Nej... det var mere den del hvor jeg henover påsken, og nærmere bestemt torsdag, fredag, lørdag og søndag havde spist mig 1 af de tabte kilo tilbage i kage - ups. Og alligevel vælger at lade mig friste af Tanja og den gyldne måge. Suk. Det blev i det mindste kun til en børnemenu... men skam dig Gulde, fy ha skam dig! *Jeg skammer mig, oh ja, skammer mig*おなか

o na ka = mave

Husketrick: se for dig kvinden der betrafter sig selv i spejlet... "Oh... Nah... Can't have cake..."
Udgivet mandag d. 28. Marts 2016
1494 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie