Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Skøn start på hviledagen

I dag er der dømt hviledag. Hvilket betyder fri for arbejde, oprydning, rengøring og den slags. Medmindre det er noget jeg får lyst til fordi jeg finder det fornøjeligt altså

Dertil har jeg kunne sove længe, og hvor er det dog fantastisk engang imellem. Således har jeg faktisk fået mine fulde 8 timer, selvom jeg kom sent i seng i går Jeg vågnede dog forholdsvis tidligt (takt Fluff) men faldt så hurtigt i søvn igen efter at have ordnet problemet

Jeg er også glad for at kunne spendere en hel dag med bloggen - hvis det er det jeg har lyst til, og lige nu er det. Den trænger også efterhånden til det. Jeg fik dog pillet lidt ved den i går, således at man nu i side-boksen (eller hvad man nu skal kalde det område - hvad kalder i det?) kan tilgå bloggens tidligere indlæg efter måned. Det kunne man også før, men der er måske mere fokus på det, samt en direkte drop-down/valg-boks mulighed for at finde dem. Eller link, hvis man ikke bryder sig om javascript, eller har Chrome, som for tiden ikke fungere ret godt med sådanne select-bokse (de siger det har noget med kombinationen af windows at gøre). Hvad i til gengæld nok ikke har set før, er det tilsvarende select mulighed for bloggens tags. Det lykkedes mig nemlig at finde en måde at trække dem ud på - det er jo ikke wordpress men eget system, så jeg må af og til lege lidt med det, for at få nogle af de samme fede muligheder. Der er også link som fører til en "sky"-visning, altså sådan en rodet bunke med link af forskellig størrelse efter hvad der er mest af. Komplet efterligning af wordpress, i know, men det ser altså godt ud

Det eneste minus for i dag er faktisk, at mine "ødelagte" astma lunger fra i går, er fortsat til i dag. Jeg hoster og hakker, bare med mere slim nu. Emil indrømmede dog også brødebetynget at han havde åbnet ventilations-rillen i vinduet for at lufte ud før vi skulle sove - og så bare glemt at lukke den. Jeg kan hverken se eller umiddelbart mærke hvis det kun er den lille rille der er åben, men det er ikke for sjov eller for at være hysterisk når jeg siger at jeg ikke tåler at sove i træk. For ja, det der kommer op i dag, ligner det trælse stads man har når man er små-syg med ondt i halsen. Det lyder ret uhyggeligt når det ræller når jeg skal trække vejret under en hosten (altså mellem hostene når jeg forsøger at få noget op), men ellers virker det ikke så slemt, så jeg håber det er gået over i morgen. Det ville være træls at tage med på kontoret. Det var nu heller ikke noget jeg havde lyst til at rende rundt med på fridagen, men så må jeg vel bare supplere cola-slush-icen fra altanen (som i går) med noget lækker varm kamille-te med honning

Har i haft en god søndag hidtil (hvis i nu er tidligere oppe en denne sovetryne) og hvad har i af planer for resten af dagen?
Udgivet søndag d. 26. Januar 2014
1 kommentar og 2099 visninger

Hverdagsliv Hjemmesiden

Kommentarer

MLGravatar Mette Doctor Lund 26 Januar 2014 15:02

Indimellem er det skønt bare at kunne bruge en hel fridag præcis som man nu har lyst til... Sådan en dag har jeg også i dag jeg får opdateret bloggen, og har rigtig god tid til at komme rundt og læse alle andre blogge og kommentere (hvilket jeg er ALT for dårlig til normalt)
Håber du får en rigtig god søndag

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie