Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Skønne træninger i Dojoen.

Vi har trænet Spejlvendt kata (ura kata)
{Habodosa} blokade, med angreb, doji-waza (angreb og blokade på én gang), og hami doji-waza (doji-waza med modsatte arme). Og tai-tzabaki.

Og masser af Sobiba-tsuki selvfølgelig Et slag, to slag eller tre slag, jeg har efterhånden prøvet det hele på tidligere gashukuer, så for en gangs skyld er jeg ved at være med.


Well, så lavede vi selvfølgelig også en bunkai på en 3 dan kata, teki sandan, det måtte så gøres på gehør ^^"

Anden træning bestod af en ura kata mere, heian nidan, med flere bunkei. Mere tai-tzabaki. Mere sonoba-tsuki. Sidelæns slag, yoku-tsuki.

Sammenlagt med træningen i går har vi også gennemgået hangetsu med 3 bunkai, de første hiji-uke som blokade mod slag, dobbeltblok med finger til at prikke et øje ud (og udnytte modstanderens kraft) og løftet hvor man skubber modstanderen for at få plads til et spark-med-træk og en jiojitso nedtagning med fat i armen og knæ i siden for kontrol.

Vi har også haft filosofier oppe at hvorfor vi altid starter med blokkader og har samlede fødder for fredelighed, hvorfor vi samler til center modsat andre stilarter, og om altid at have et mål og ramme efter det.

Træningerne har absolut været det hele værd. Selvom det er på bekostningen af at kunne nå sine tæer fra morgenen af Men med den fart når jeg på lejren at blive så trimmet som jeg egentlig skulle have været før turen, hehe.
Udgivet onsdag d. 01. Juli 2015
1458 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie