Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Skønt med karate igen efter ferien

Endelig! Og hvor føles det skønt! Det har min krop helt sikkert manglet! Og vi tog en rolig opstart som jeg havde håbet, ikke noget med styrke eller kamp som det aller første, bare en god gang cirkel-opvarmning og en lille smule staffet (jeg bryder mig ikke meget om staffet, folkeskoleting) , men også kun en smule, for vi gik over til dødbold, med 10 armbøjninger som straf for at dø, og så ellers med igen, så man ikke bliver kold af at sidde ned og vente...

Snapshot med karate pige (mig) (gammelt)
Snapshot (mere) med karate pige mig (gammelt)

Så gik vi over til træning, hvor vi lavede kata. Mig og Tanja blev sat sammen med min Emil (ham som træner) og så gik vi Hangetsu. Jeg blev glad over at opdage, at den stadig sad der, på trods af julegradueringen, og på trods af at den har fået lov til at ligge og samle støv over juleferien. Men udover lidt komplikationer med min hypermobilitet, var der intet - i aner ikke hvor svært det er at tilrette sig en kata, når man kan gå alt for langt ud. Mit problem er vel at jeg har for god kontrol over mine muskler og led, så når jeg får at vide, at jeg skal rette en simpel ting, såsom at strække mine fingre, så overstrækker mine fingre pr. automatik. Hvis jeg skal strække dem lige, skal jeg stå og tilpasse og finde gyldne middelveje - det er altså svært.

Nå, men den sidste halve time gik vi selvforsvar, og det var sådan set hyggeligt nok. Vi fik lidt armbøjninger, for ikke at være hurtige nok til at tage os af den nye (jeg har vel taget en 80-100 stykker i dag)...

Alt i alt en dejlig rolig træning Så er jeg mere klar til kamptræning, som kommer i morgen (tirsdag = kampdag) og sådan set også den løbetræning Selcuk forventer kommer på lørdag (lørdag = kamp+kata).

Har i fået gang træningen efter julen?
Udgivet mandag d. 07. Januar 2013
2468 visninger

Karate Cirkeltraening Kata Hypermobil Selvforsvar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie