Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Skole er spil af tid?

Og todays scool news: Vi havde en prøve i musik, som jeg har været mega bange for (hvordan kan man også få en musikprøve? :weard Men altså, det gode er, at det slet ikke var så slemt, og ikke nær så svært som jeg havde regnet med. Faktisk var det hele noget jeg havde lært omkring 5. klasse på Holstebro's musikskole (altså musikundervisning). Pyha - så mon ikke det er gået nogenlunde godt
Hmmm... jeg ender tit med at snakke om skolen. Og koder Men altså, skole er jo også det sted man i mindst 10 år befinder sig næsten halvdelen af sin tid.. først fra Børnehaveklassen til 9'ene og måske 10'ene, gymnasie/teknisk skole, ja måske endda Uni Hehe, jeg har nu ikke gået i 10'ene og jeg regner ikke med at skulle på uni. Men tænk lige over det... det er faktisk pænt lang tid at "spilde" i skolen, hvis man ikke kan finde ud at have det sjovt mens man laver det "straffearbejde" lærerne kan finde på at give. Jeg har så ikke rigtig nogen undskyldning for at snakke om koder... det gør jeg bare fordi jeg ikke kan lade være Det jeg elsker mest ved at lave hjemmesider, er at fifle og fuske med koder Altså, forsøge at lave noget der virker ordentligt. Det med grafik er stadig ikke så meget mig, men jeg synes da jeg er ved at blive bedre *rødme* Hvilket bringer mig frem til en afsløring: Jeg har arbejdet på et "ordentligt" grafikhjørne, som jeg nok snart smider op. Wow - så glæd jeg til det.
Egentlig ville jeg have skrevet det i en blog i går, men det blev af en eller anden grund slettet at Cutenews (mit blog-script). Endnu en grund til, at jeg hellere vil lave scriptet selv... så kan jeg også få det spamsikret, for sjovt nok, er det eneste jeg får spam fra, det som jeg ikke selv kan spamsikre... grr... Men jeg er så ikke helt dygtig nok til det med PHP endnu - og jeg er ret bange for jeg bliver nød til at lærer at bruge MySQL for at kunne lave noget ordentligt (suk).

Nå, men så har jeg forresten deltaget i en hel del konkurrencer for nyligt.
Fx er jeg kommet på 3. pladsen i "Månedens Bogorm" - Katthy.tii.dk

Og så er jeg med i en konkurrencen på Devilish Delight... jeg plejer ellers ikke dyste om månedens design, da de sjældent bliver så superflotte at de kan måle sig med andre sider... men jeg har altså taget mig sammen nu ^^
Udgivet torsdag d. 28. Februar 2008
1593 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie