Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Slut med Google Reader

Så er det farvel til Google Reader, som er blandt de tjenester Google har valgt at stoppe. De annoncerede det her i onsdags (d. 13).

We launched Google Reader in 2005 in an effort to make it easy for people to discover and keep tabs on their favorite websites. While the product has a loyal following, over the years usage has declined. So, on July 1, 2013, we will retire Google Reader. Users and developers interested in RSS alternatives can export their data, including their subscriptions, with Google Takeout over the course of the next four months.


Puha, jeg synes godt nok der sker meget for tiden. Så sent som i mandags denne uge udkom SlideJs (jaquery slider) nye version som er responsive, men dog mangler mange af de andre funktioner endnu. Hvilket betød at jeg selv måtte side og lave dem, fordi jeg skal bruge det i et projekt på arbejdet, tsk.

Nå, men angående Google Reader genere det mig egentlig ikke at det forsvinder. Jeg har altid været mere glad for Bloglovin... altså, altid, som i den tid jeg har kendt til bloglovin, men jeg har under alle omstændigheder aldrig rigtigt benyttet Google Reader. Og har altid set det som en ting i forbindelse med Google Friend Connect, som jeg kun har benyttet fordi visse folk har krævet det i forbindelse med konkurrencer og lignende. Tja, trist men rigtigt. Nu er der bare bloglovin (nå ja, og sikkert også andre services), som i min verden også er bedre, fordi det viser blogs i deres respektive layout, og det er ligesom en stor del af hele oplevelsen
Udgivet lørdag d. 16. Marts 2013
1365 visninger

Tech

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie