Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

SMS about my new phone to my broken phone

Jeg har på det sidste væltet rundt i Murphy-tilfældige morsomheder. Der er bare så mange af dem pt Som med plakaten om dem der laver bæ på legepladsen og Louis Nielsens fænominale insiderviden om mine øjne. Og så denne, fra i torsdags hvor jeg endelig kunne hente min nye mobil... som i min optil stadig udelukkende blev holdt som gidsel de 10 dage, som straf for ikke at købe den nyere=dyere model Jeg fik på købsdagen at vide at den først ville være klar torsdag, og/men at jeg ville få besked om det, når den var der. Pr. Sms og mail gik jeg ud fra... Det viste sig at jeg tog fejl, for jeg tjekkede mailen hele dagen - intet. Men jeg tog chancen efter arbejdet og tog der ud. Lucky me, for den var klar... hvilket jeg fik af vide, at jeg havde fået en besked om... Ja, altså, på mobilen, den mobil som var smadret, doh!

Smadret Samsung Galaxy s4

Jeg spurgte dem i den forbindelse om ikke man kunne få beskederne pr mail (=internet), men nope, mails var kun til kvitteringet.. Ikke heæt gennemtænkt, eller hvad, haha

Men igen, for at være fair, der havde jo ikke behøvet gå Murphy i den. Jeg kunne være ude for på forbrugermaner at købe en ny mobil, uden at min gamle fejlede noget (eller i det mindste ikke var totaltskader) - bare fordi nyere = bedre, ikke? Eller jeg kunne have haft en backup liggende, for hvem kan i disse dage klare sig uden mobil i 10 dage? Men Murphy ville at min gamle mobilosh var DØD død, og at arbejds-iphonen køre på særligt mikroskopiske små SIM-kort.

Da jeg kom hjem med den nye mobil lå der så gabske rigtigt også en besked klar på den til mig...

Splinter ny Samsung Galaxy s5

Jeg fik følgende SMS fra Elgiganten
Kære kunde. Deres vare er nu ankommet og klar til afhentning i vores vareudlevering. Husk venligst Deres kvittering. Ha' en fremragende dag! Mvh Jimmy - Elgiganten Holstebro.


Doh!

Se også
Cat or kid poo in the sandpit?
Udgivet søndag d. 12. Juli 2015
1425 visninger

MurphyIronic

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie