Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Smykker på nettet

Ved i hvad jeg synes er trist? Smykkedesignere! Folk der interessere sig for 'design' af smykker (dog kun øreringene)... Nøj hvor det skuffer mig - for de er ærligt talt alle sammen ens. Jeg kan i al fald ikke se den store forskel. Der er altså ikke meget kreativt over det små venner. Og ja, jeg ved godt at specielle øreringe er svære at designe, men hvad med lidt kvalitet frem for kvantitet måske. Jeg kan nemlig med lethed give en opskrift på disse (allesammen) simple ørering.

Du skal bruge følgende:
- Inkøbt sæt ørestikkere / hængere
- Inkøbt ring til at sætte perler på, eller indkøbt metalstang (samme formål)
- 1-2 valgfri mellemstore perler
(Herudover et værktøj kaldet en rundtang.)

Tag nu perlerne og stop på den ene metalstang. Der vil være en dut på disse, som gør at perlerne ikke falder af. Tag nu den anden ende af metalstangen (med perler på) og fold med runtangen en lille 'øsken' (altså et lille rundt øje). Sæt nu denne på de indkøbte ørestikkere / hængere - disse skal muligvis klemmes lidt på, hvis der er mulighed for at fæstene perlestangen/ ringen. Vourla - øreringe...
altså, det eneste som kan varieres er... materialerne. Du kan vælge at bruge ørestikkere/hængere af metal, belagt med guld, eller belagt med sølv. Derudover kan du variere de to perler... hvor kreativt udført...

Ved dagens favoritter (stjernerne under overskriften) har jeg lagt nogle links til forskellige smykkesider. Men som sagt gælder denne min negative mening kun for øreringe - der er lavet mange andre flotte smykker på siderne ):
Udgivet tirsdag d. 21. April 2009
7 kommentarer og 1635 visninger

Thoughts MinMeningOm

Kommentarer

LGravatar Line 21 April 2009 20:55

Heej Linker!

Jeg har været igang med en fanside i et stykke tid nu om en kendt skuespiller som hedder Patrick Dempsey, men da jeg ikke rigtig ved hvad jeg helt skal lave, tænkte jeg på om du ville kigge min side igennem (selvom der ikke rigtig er noget endnu) og skrive i min gb hvad du som læser kunne tænke dig Min fanside hedder http://www.Mcdreamyfan.wep.dk
Tak for på forhånd, det hjælper alt sammen

-Line

LGravatar Line 21 April 2009 22:45

Heej

1000 mange gange tak for dine idéer Er jeg meget glade for.

-Line

OGravatar Oliivia 21 April 2009 23:20

Nu er jeg ikke sikker på at jeg forstår din blog helt korrekt (jeg er langsomtopfattende eller "fatsvag".. Nogle gange skal jeg have tingene forklaret fire gange, og selv have det læst igennem syv gange, før jeg forstår det XD) men du synes at folk er for "u"-kreative med at designe smykker? XD Fordi det er de, alle tingene er ens, og uinterressante, når folk lavet smykker synes jeg.. XD Og så synes jeg, at de er uoriginale de ting, de fleste laver. Altså der er mange der laver ting der ligner hinandens (enten har de dårlig fantasi, ellers kopierer de bare andres idéer..) istedet for at lave øreringe andre ikke har, eller har lavet..
Håber nogenlunde at jeg har ramt indenfor emnet, jeg er jo som sagt fatsvag

OGravatar Oliivia 22 April 2009 15:03

Nu kommer dumpappen igen - Hvad mener du med "Luk mig ind"? XD

OGravatar Oliivia 22 April 2009 15:17

Ja spøjse drømme, det må man nok sige XD
Men jeg må lige få set hvad det er.. Hmmm.. Måske er det fordi man ikke kan skrive lange beskeder, eller også er det bare en fejl.. XD
Mener nok at det er fordi man ikke kan skrive et ord på 15 bogstaver .. underligt egentlig XD

OGravatar Oliivia 22 April 2009 15:27

Nu tror jeg godt at man kan skrive XD Undskyld besværet.. :I

OGravatar Oliivia 22 April 2009 16:01

Haha, dumme spamsystem, det burde skamme sig d:
Men det er vidst ordnet nu

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie