Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Snail Mail opfølgning

Kan i huske min "Snail mail", når jeg keder mig?

En opfølgning og forklaring er vist på sin plads, for jeg blev også forvirret da jeg først stødte på den. Den blev slået op på facebook og fulgt op af følgende besked, hvis man reagerede på et opslag... og jeg kunne ikke lade være! Det var hysterisk morsomt, og særligt fra den person jeg så den hos

Kære snegle ven! Jeg har tabt i dette spil - og det har du også! Du "synes godt om" eller kommenterede min status og derfor skal du sætte følgende besked på din status for at sætte fokus på bryst kræft (med mindre du har mistet din humoristiske sans).


Beskeden er selvfølgelig den fra mit indlæg.

Mht "fokus på bryst kræft"? Ikke så effektivt, synes jeg ikke. Men sjovt påfund var det nu alligevel

Nogle af de sjove svar jeg modtog


Karate person: Du har været forlænge alene hjemme Sensei
Mig: Janni Iversen True
Bedsteveninde: Haha Tror vist snart vi skal være sammen igen så du ikke laver skøre ting alene
Anden bedsteveninde: Janni ikke mere sukker til dig <3
Veninde: heej jeg troede det var vores ting.
Far: Tror ikke jeg vil vide mere
Anden karate person (som vi har stor respekt for btw): More Karate, less talk - and no snails!
Anden karateperson: Det forklarer en hel del...
Udgivet torsdag d. 18. December 2014
2138 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie