Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Snart kommentar nr. 1500... ShoutOut evt?

Wow, jeg har efterhånden været med blog en del tid efterhånden. Og på det sidste har jeg jo haft ret stor fokus på netop bloggen, i forhold til den tidligere periode, hvor det særligt var youtube og vlogging der tog min opmærksomhed. Ikke at jeg havde forladt blogging dengang, jeg brugte bare mere energi på vlogs... lige så vel som jeg i dag skam heller ikke er gået fra vlogging, men bare har haft en meget presset hverdag og skema, hvor det ikke har været muligt at klemme meget mere end blogging ind...

Og som blogger er jeg faktisk ganske heldig, at jeg har så mange flinke folk i mit netværk: bloggere og andre besøgende der af og til ligger en kommentar... En del kommentarer efterhånden - så mange at vi nærmer os de 1500! Såh... det minder mig jo om "gamle dage" hvor man belønnede besked nummer 10, 50, 100, 200, 500 osv. med et lille award eller et shout-out... og nostalgisk som jeg er, tænkte jeg, at det kunne være et sjovt lille gensyn med fortiden, at ære den tradition - i hvert fald lige denne gang... Der er ganske vist et par kommentarer endnu (mængde selvfølgelig hemmeligholdt), men den der indsender kommentar nr. 1500 sharp, vil få et ShoutOut/opråb her på bloggen den følgende dag - og jeg skal nok sikre mig at det ikke bliver mig selv Forhåbenlig en lille motivation til at sprede den gode stemning her på nettet - for jeg ved ikke med jer, men kommentar-respons er noget af det bedste jeg ved. Instent smile potion!

Så stor tak skal lyde til de hyggelige personer der af og til poster en kommentar - I giver mig smil på læben og en god dag. Tak
Udgivet torsdag d. 22. November 2012
3 kommentarer og 3721 visninger

Blogland Blogging Hjemmesiden

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 22 November 2012 03:05

Kommentarer er noget af det bedste i verden.. Elsker selv når folk skriver til mig.. Jeg er ikke altid selv lige god til at skrive, men jeg kigger altid med og prøver smide en kommentar så godt jeg kan.. Nogen bedre end andre..

Synes også at du er ret god til at smide en ved mig

GGravatar Gulde 22 November 2012 10:18

Well, jeg forsøger også, så vidt jeg finder det muligt og relevant, at kommentere på de indlæg jeg læser - netop fordi jeg jo også selv ved hvor fedt der er at få en kommentar selv. Og vil man ha' må man gi'. Desuden er det fedeste ved blogging jo netop det netværk og den kontakt man har med hinanden ^^

Men det afhænger meget af hvordan blogindlægget er skrevet. Nogle indlæg er meget indadvendte, og ofte svære at svare på, da det lidt giver fornemmelsen af at man afbryder eller er uvelkommen. Så skal man tænke over hvordan man kan kommentere, og om man overhovedet gider. Andre igen er udadvendte, og opfordre til at komme med respons, enten indirekte ud fra indlægget og emnet som helhed, eller direkte, ofte i slutningen, med et desideret spørgsmål. Så er det næsten lettere at kommentere det der af sig selv er dukket op i hovedet end at lade være. Og du er god til at skrive netop den slags

JHGravatar Jeanette Henriksen 22 November 2012 12:35

Hvor er du sød... Tak... Jeg prøver at gøre det så let for læserne som muligt og jeg tænker tit over at slutte af med et spørgsmål feks.. for at lokke dem til at kommentere.. ikke fordi jeg bare vil ha en kommentar, men fordi det gør mig glad når der kommer nogen.. Kan godt leve uden, det er bare sjovere med..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie