Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Snart tid til nye kamphandsker?

Er det mon snart tid til at skifte karate kamphandsker? Tenshinkan karate 1 kyu - 3.brun bælte Jeg tror i al fald ikke disse kan holde sammen på sig selv meget længere - og slet ikke hvis de skal gennem nåleøjet af regler til de mere skrikse stævner. Og når ret skal være ret, tror jeg ikke engang de ville gå an til vores egne stævner, og vi er ellers kendt for at være large og medgørlig i forhold til reglerne. Suk.. hvis bare penge groede på træerne Arh, så slemt er det dog ikke endnu, jeg har heldigvis et par i reserve - de er bare ikke så behagelige, da bue-formen på handsken omkring fingrene er så høj, at det vil være uundgåeligt at der vil være et luftrum mellem fingre og handske, og det kan jeg ikke lide På den anden side har jeg bedre ting at spendere min ikke-eksisterende formue på - brystbeskytter der passer fx.

Slidte røde karate stævne/kumite handsker

... Meget! slidte røde kamphandsker
Udgivet søndag d. 30. September 2012
4 kommentarer og 2173 visninger

Karate

Kommentarer

IGravatar Ilhja 30 September 2012 21:21

Hold da op, du trænger godt nok til et par nye.

Men ja, livet som studerende er ikke nemt

SNGravatar Sofie Nørby 01 Oktober 2012 20:51

Hej gulde, du havde skrevet på min blog du gerne ville se et outfit med mine nb, så er her det! :-)
Det ville gøre mig glad hvis du ville blive fast læser via. gfc eller måske lave en anbefalling
http://beauty-camera.blogspot.dk/2012/09/outfit-of-today.html

Kram s

GGravatar Gulde 02 Oktober 2012 23:24

Ilhja: Nope! Det ville være synd at sige ^^"

GGravatar Gulde 02 Oktober 2012 23:32

Sofie: Hej Sofie
Fedt at se, at du har efterkommet mit ønske ^^ Så bliver man da helt glad ^^ Er ikke ikke sikker på hvad du mener med gfc, men følger faktisk allerede med din blog via. bloglovin - og så blev du i øvrigt også anbefalet/shoutet i gårsdagens indlæg
http://gulde.dk/index.php?id=1349128763

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie