Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Sne sne sne sneeee!!

Her i set det - sne! Det er rent faktisk sne! I hvert fald her hvor jeg er At det så kommer alt for sent, det er jo så en anden ting - hvor nu hvor både jul og nytår er overstået, hvad skal vi så bruge al den megen sne til? Det er ikke ligefrem fordi jeg har bestilt sne på min fødselsdag - som i øvrigt er i morgen, wee! Men af den grund at kalenderens gave til mig bliver skolestart (juhu... eller ... noget :G12, så kan jeg ikke så godt fejre det i morgen - så det gør vi nu om en halv times tid i mors lejlighed. Det bliver lidt, øh... jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige For far, Anne, Sara og Adam kommer herover til kaffe. Lidt foruroligende måske, akavet, og dog samtidig skønt! For jeg håber virkelig mine forældre kan være gode venner nu igen, selvom de jo er sepereret og så godt som skilt.

Anyway sner det ikke mere lige nu, og det ærger mig faktisk lidt. For jeg ville så gerne have taget Tiger ud i vejret, han gik helt amok herinde ved synet af alle de hvide ting der falder ned fra himlen. Han er et stort legebarn En rigtig lille dræber, som jaget alt der bare ser ud som om det har en puls, hehe. Han har faret frem og tilbage, og gået i flæsket på sovesofaerne et par gange
Udgivet søndag d. 04. Januar 2009
3 kommentarer og 1210 visninger

Kommentarer

BGravatar Butterfly 05 Januar 2009 09:17

Jaha! Det sneede også her igår Blev helt vild glad hehe..
Og tillykkeeeeeeee med fødselsdagen

IGravatar Ida 06 Januar 2009 19:05

Heej..
Tillykke med i går

Villle lige sige noget til din kommentar:

Det går helt galt og anklager mig for spam hele tiden (eller..) Lippa.dk/gb/vis.php

Knus fra Ida

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie