Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Snyd og humbuk

Jumbogo.com tilbyder salg af bøger online. Det er ganske nemt at bestille bøger over hjemmesiden "Jumbogo.com", men efter et par dage hæves beløbet for varen på købers konto, og varen ændres til "sendt" tilstand. Dernæst sker der ikke mere. Dette kunne i nogen tilfælde være en fejl ved postdanmark, men det er i øjenfaldene at alle kontakt muligheder til firmaet er blevet lukket ned, og det ikke bare er en kunde som dette hænder for, men stort set alle. Ordet om deres svindel skal spredes.. Jeg ønsker derfor alle webmastere til at hjælpe mig med at få ordet spredt via deres blog/hjemmesider...
Udgivet søndag d. 21. Juni 2009
4 kommentarer og 2449 visninger

Kommentarer

GGravatar GiZmo 21 Juni 2009 15:07

Join my competitions on www.gizmos-blog.com - there is something for everyones taste.. (; Win great stuff for your homepage.. (; Enjoy..

IGravatar Ilhja 21 Juni 2009 21:44

kontakt dit bank og se om du har mulighed for at få dine penge tilbage. Kan ikke huske om det er ved brug af dankort eller ved brug af netbank man kan gøre det.

GGravatar Gulde 21 Juni 2009 22:10

Jah, men det er heldigvis ikke mig selv der er blevet snyt - jeg er i forvejen mega mistorisk med hvad jeg køber over nettet. Jeg har det klart bedre med at gå i en rigtig butik med rigtige mennesker, for de har lidt sværere ved at løbe fra tingene (føler jeg i hvert fald). Men der er mange andre der er blevet snydt, blandt andet Simone (microcut.dk) - så det er sådan set for hendes skyld at jeg giver budskabet videre ^^

SGravatar Simone 24 Juni 2009 15:01

det er via. pbs man kan få sine penge tilbage ;D Men der er et minimum beløb på 300 kr eller sådan noget, og jeg købte trods alt kun for 218 kr... Men andre bør stadig blive advaret om det, så de ikke gør samme fejl som mig. Det er bare rigtig surt, for det var en gave til en...

Og tak søde, fordi du har smidt indlæget ind i din blog

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie