Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

So much to do, so little time

Jeg kan bare ikke følge med!
Udgivet fredag d. 22. Marts 2013
3 kommentarer og 1014 visninger

Kommentarer

SGravatar Sandra 22 Marts 2013 05:26

Jaeh vejret i denne omgang har været rigtig dårligt. Jeg var ellers kommet så godt igang med at cykle på arbejdet, men nu er der is og sne alle vejne. Øv med øv på. Mht. mobilen, jamen så længe den gamle trofaste fungerer, så er der jo heller ikke nogen grund at skifte den ud Jeg har haft et par stykker af touch telefoner, og selvom de har været gode i starten, har de haltet efter og drillet efter omkring 6 mdr. Da min sidste (Sony Xperia X10 pro) begyndte at drille med skærmen, fik jeg bare nok. Selvom jeg har været imod Apple og iPhone så blev jeg vildt forelsket en dag jeg var inde og pille på 4s\\\'eren Og nu har jeg haft den i lidt over 1 år, og den funker stadig helt upåklageligt Yay

SGravatar Sabrina 22 Marts 2013 15:43

Det er sikkert rigtigt nok. Jeg har bare haft modsatte oplevelser. Jeg har knæproblemer med begge mine knæ. Og så synes jeg bare ikke lige det hang sammen i historien, men det kan godt være det bare er mig.
Jeg tror måske ikke jeg synes den var så slem, har kun læst én anden bog af Kaaberbøl, skammerens datter. Men den kunne jeg bedre lide. Men jeg havde ikke særlig høje forventninger til Vildheks, måske er det en af grundene?

SGravatar Sabrina 22 Marts 2013 15:45

Hov glemte lige at svare på din nyeste kommentar Ikke sådan når man tager dem én af gangen hehe. Men du kan roligt læse study serien. Jeg synes ikke det er tragedie på tragedie i den forstand at man bliver helt trist af det, hvis det giver nogen mening? Jeg tror det er hovedpersonen der gør det. Kan helt klart kun anbefale den

Hvad hedder du på Goodreads?

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie