Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Something good to make cry

Jeg ved ikke hvad der er gået af mig i dag, men jeg har stormet rundt som en løve i et bur - klar til at fare i flint over hvad som helst. Jeg var selv ultilpas ved det. Da det omkring spisetid blev rigtigt slemt, og tårerne næsten allerede stod i øjnene, fandt jeg dog noget andet (og bedre) at græde over. Såh.. hvorfor skulle i have lov til at have et øje tørt? Her deles

Først #ManOnTheMoon med forklaring.
youtube video

Dernæst #MontyThePenguin
youtube video

Og endelig The Bear and the Hare, uden tilhørende hashtag
youtube video

Reklamer kan gøres noget så interessante!
Udgivet tirsdag d. 01. December 2015
1420 visninger

Sharing MMD Kommunikation

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie