Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Song challenge day 1: Your favorite song

youtube video


Min yndlingssang er ret varierende, jeg har det med at falde for en sang og så ellers hører den på repeat hvem ved hvor mange gange - og bliver ved med at vende tilbage til den, til jeg altså finder en ny. Mine "yndlings" sange bliver som regel ved med at være en form for favoritter længe efter, men hvis jeg skal nævne én og kun én sang lige nu, må den sang jeg hører mest, og derved også min yndlingssang, være Remember the name med Fort Minor. Jeg hørte den første gang til træning, og de er da også en rigtig god trænings sang, men derudover synes jeg den giver mig en god mening, og så er jeg bare vild med rytmen der er tung og stærk, riffet, samt dybden i musikken - hermed mener jeg (i tilfælde du synes jeg lyder som en tosse) at man sommetider kan gå "ind" i en sang, og ved at lytte "bagom" den overfladiske musik, som ofte er en lidt skrattet guitar, finde flere instrumenter bagved, og mere melodi som eksempelvis en ektra riff i bassen eller lignende. Det synes jeg den her sang har. Faktisk er jeg så grelt forelsket i den at jeg helst skal hører den minimum én gang mens jeg ligger i sengen før jeg skal sove. Så, tja, det må nok være min yndlingssang ^^
Udgivet fredag d. 22. April 2011
2029 visninger

Challenge SongChallenge Video Music

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie