Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Song challenge day 2: Your least favorite song

youtube video


Dagens sang bliver nok mere valgt af princip end ... ja... en gammel fjende jeg aldrig rigtig er kommet mig over. Jeg taler om den danske mgp sang: kik-flipper med Razz. Jeg kan bare ikke have den sang - jeg synes den er helt igennem åndssvag, men det er jo også en børne sang skrevet af en 10-årig dreng, tsk. Og om jeg overhovedet fatter at det var den sang der vandt, adr! Jeg kunne selvfølgelig finde mange andre sange jeg ikke bryder mig synderligt om - eksempelvis ville stort set hvad som helst skrevet af Medina være et godt bud... eller den der klamme svenske "Jeg kommer nu" sang ... jah, jeg kan ikke rigtigt fatte andet af sangen end omkvædet der mest af alt lyder som en scene fra et soveværelse
Udgivet lørdag d. 23. April 2011
2856 visninger

Challenge SongChallenge Video Music

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie