Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Song challenge day 5: A song that reminds you of someone

Der findes mange af den slangs sange, det kunne eksempelvis være "Blind date" med Drengene fra Angora, som minder mig om en god kammerat fra efterskole, det kunne være "Tingfindersangen" fra Pipi Langstrømpe, som minder mig om min veninde Grimlingen ... de kan være lige forvirrende og meningsløse (på en god måde!) hehe... eller "Den gamle gartner" som bare minder mig så meget om min afdøde farfar - det var en af hans yndlingssange, og hans børnebørn (mig inklusiv) gav ham tårer i øjnene, da vi sang den til hans 70 års fødselsdag.

Så for nu at vælge en så jeg kan komme i seng
youtube video
Blind date - Drengene fra Angora
Udgivet fredag d. 29. April 2011
2713 visninger

Challenge SongChallenge Video Music

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie