Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Spørgerunde - Første gang fra Formspring

Der er et eller andet kørende med Formspring, men jeg kan altså ikke helt finde ud af hvad det er, for ifølge deres pressemeddelelser skulle siden for længst være død og bort - engang i marts faktisk. Man kunne dog stadig hente sit indhold for en tid, og det har jeg så valgt at gøre. Jeg tænkte, at det jo passende kunne indlede starten på en gang spørgerunder - jeg leger nemlig med tanken om at få lavet lidt flere episoder af min "Spørg Gulde" serie

Jeg ved at der er så mange bloggere i dag, der kører denne slags runder, og jeg følger selv så mange, at jeg ikke kan skille mange af dem fra hinanden, særligt de nyere (under 2 år gamle) danske bloggere. Hvis nogle af jer har det ditto med mig, så lad jer ikke gå på. Spørg løs og giv mig jeres bedste spørgsmål - skidt med om det er stillet før, det skal jeg nok sortere i Anyway, her kommer den første lange spørgerunde. Der følger også en engelsk version en af dagene

Spørgerunde til Spørg Gulde Episode 3


Hvad fik dig til at starte Gulde.DK op?3 Jan 2010
Siden startede jo oprindeligt under et andet navn, og jeg startede den for at fremvise de historier jeg som fritidsforfatter fik skrevet (det er egentlig for d&årligt, at jeg kun har lagt så få af dem ind endnu). Men på et tidspunkt blev jeg træt af siden og ville gerne have en mere personlig side - det blev så Gulde.dk Desuden er jeg helt vild med at rode i koder, så alene det med koderne er nok til at jeg har lyst til i det hele taget at have en hjemmeside

Hvorfor Gulde.DK?3 Jan 2010
Tja, jeg tror det var fordi jeg blev træt af det navn siden havde før - det var ret upersonligt og for langt til at huske. Jeg ville gerne have et mere personligt navn til min side (og ikke mindst kortere ) - og da mit kaldenavn er Gulde virkede det meget logisk at kalde min side det - desuden var navnet kort. Grunden til DK er, at jeg bor i danmark og min side er på dansk

Hvordan udtaler du Gulde? Er det med blødt d eller "hårdt" d?3 Jan 2010
Det udtales med blødt d, lige som guld... det svarer egentlig til at sige guld-e eller gulle

Hvad er din yndlings- og hadebog?3 Jan 2010
Min yndlingsbog er "Tryllebundet" af Marieanne Curley... hvis jeg kun må vælge én altså - jeg har det med at knytte mig til mange bøger. Til gengæld oplever jeg ikke så mange bøger jeg hader.. den eneste må være en der hed noget i retningen af "Øjne der ser" - jeg manglede noget at læse, en veninde trak en tilfældig bog, og sagde jeg skulle læse den så... det gjorde jeg, men kun af stædighed. Bogen var noget crab! Eller også var det metoden?

kan du godt lide sne? leeaaaaa - 3 Feb 2010
Ja, normalt kan jeg godt lide sne - det er både flot og sjovt. Og der er så hyggeligt hvis man sidder indenfor med varm kakao, sådan bare at kigge ud på snevejret - men man kan også få for meget, og synes efterhånden vi har fået sne nok for nu - der skal jo også være noget tilbage til næste jul

Hvad er din yndlingssang for tiden? :b11 Feb 2010
Den sang jeg hører mest lige for tiden må være "Ghost Love Score" fra Nightwish - så det må vel være min yndlings Den er jo ikke ligefrem ny, men har genfundet glæden ved den, for den er god at fantasere til ^^

Hvad er dit forhold til chokolade? (Nu får du den også... haha)Fidla - 25 Feb 2010
Arh, no, bustend Jeg har et ret usundt forhold til chokolade ... okay, jeg er chokoholiker! Jeg er faktisk dybt afhængig af chokolade. For ja, man kan blive desideret afhænig, nærmest misbruger, af noget så uskyldigt som chokolade. Går stadig og samler mod til at starte på afvænning. Men indtil dag... Jeg ELSKER smagen af chokolade, den er ganske enkelt uimodståelig Især lys chokolade. Jeg kan også godt lide helt hvid chokolade eller mærkere chokolade. Den eneste afart af chokolade jeg bare ikke vil røre er den allermørkeste (70% kakao og deromkring) - altså den sunde slags. Hvorfor? Fordi det smager derefter, altså sundt (ikke at alle sunde ting smage dårligt, blot at man har en fordom om det).

Jeg var i tyskland for nyligt og har derfor ikke mindre end 25 plader rittersport liggende i mit skab! Samt 20 mars-barer og 7 andre plader chokolade... eller, det havde jeg. :S Kom vist til at spise en 8 plader + 4-5 barer... siden i fredags...

Okay, jeg kunne blive ved, men det var vist det væsentligste - Jeg ELSKER chokolade, men har et usundt afhængighedsforhold til det *suk*

Hvor ville du tage helst tage hen i verden, hvis du kun kunne vælge ét sted, nu? (Vælg ikke "blive hjemme - her er sneee" eller lign )Fidla - 27 Feb 2010
Så ville jeg netop tage hen et sted hvor der IKKE er sne Normalt ville jeg have sagt "JAPAN!!", man da jeg skal derhen i efterårsferien, vil jeg hellere sige et sted med sol og varme, og gerne stand. Lidt alle Hawaii måske, det ville være lækkert, ahh :}

Hvordan kan det være at din tutorial side ikke virker længere? Jeg har brug for dem..!!! Fidla - 7 Mar 2010
Edit: Fordi mit webhotel tilsyneladende har slettet subdomænet, grr! Jeg går ind og genopretter det nu, men det kan tage noget tid før adressen bliver oprettet igen.

Går du med smykker til daglig?leeaaaaa - 8 Mar 2010
Ja Jeg har altid mit ur (jeg fik i konfirmationsgave fra min fætter) på (hvis ur tæller som smykke), samt min ring (jeg fik af min kæreste) i en kæde om halsen. Derudover har jeg næsten altid et par øreringe i (oftest nogen jeg ligeledes fik af min kæreste) og også tit en anden yin og yang halskede jeg selv har lavet - den hjælper mig med at holde fred med mig selv, hehe. Så ja, jeg går med smykker til daglig

Hvad laver du når du er syg?leeaaaaa - 9 Mar 2010
Det kommer selvfølgelig lidt and på hvad jeg kan holde til, men som regel ligger jeg i sengen med min bærbar og ser film. Eller laver lektier ^^"

Hvilke tv serier kan du lide at se?leeaaaaa - 9 Mar 2010
Nu ser jeg ikke så ofte tv (hvilket er underligt, for det gjorde jeg nærmest 24/7 som barn), men når jeg ser tv kan jeg godt lide at se serie som Heksene fra Warron Manor (dog kun mens Prue stadig er med), og deuden de tilfælde Disney Channel serie der lige er igang når jeg kommer forbi et tændt tv (Hannah Montanna, H2O og lignende). Ser til gengæld megen tegnefilm og anime på nettet ^^

hvad er din yndlingsårstid? og hvorfor? leeaaaaa - 12 Mar 2010
Det må nok være sommer Fordi jeg elsker varmen og især den bagende sol. Men også en rask regnbye kan være lækker når det er sommer, for så føles dråberne nærmest bløde og behagelige, når man går og bliver gennemblødt Og når bygen så er stoppet, så dufter der så frisk - det er bare lækkert Desuden kommer, for elever, sommerferien, og den er jo ikke noget at kimse af

Kan du lide at være alene? (:teresajuul - 20 Mar 2010
Ja Jeg holder af at være sammen med mennesker, men med måde, for jeg har behov for af og til at lukke døren og bare være mig selv. Jeg har intet problem med at finde på noget at lave, og nyder faktisk mit eget selvskab - hvis man kan sige det sådan Så jeg har behov for min alene-tid, men selvfølgelig også for at være sammen med nogen engang imellem

Hvad er din yndlingsfrugt?3 Jun 2010
Banan

hvorfor gør du ikke særlig meget ud af dig selv ?8 Jun 2010
På hvilken måde? Påklædnings-mæssigt er det fordi jeg holder af det simple, makeup-mæssigt er det fordi jeg føler mig lige så tilpas uden, og præstations-mæssigt skyldes det ... det ved jeg faktisk ikke, og netop derfor tog jeg beslutningen om at få det stoppet


Hvad er det for et horn du har i panden? 20 Jun 2010
Det er resterne af kombinationen af et modersmærke og en bule. Som lille, da jeg elskede at tumle, slog jeg hovedet i en radiator lige der hvor modersmærket sad, hvorefter jeg, har jeg fået fortalt, fik en kæmpe anders-and bule samme sted. Noget af bulen blev siddende siden hen... I folkeskolen fik jeg så skåret modersmærket væk, da den jo ikke ligefrem pyntede, og farven forsvandt da også - men bulen? Den voksede ud igen som om den skulle bare være der!

hvor mødte din kæreste og dig hinanden?21 Jun 2010
Vi mødtes til karate Min veninde's kæreste gik i klubben, og tvang hende engang til at tage med. Hun synes det så ret så morsomt ud, så hun tvang mig med også - men der er dog den forskel at jeg ikke ville nøjes med at kigge på, så så måtte vi jo deltage. Min kæreste var en af hjælpetrænerne, så han var en af dem der blev sat til at undervise de nye, hvidbælterne - os. Og ja, jeg lod da godt mærke til at han let blev meget forvirret, men jeg har for evne at forvirre folk, så det så jeg ikke som noget mærkeligt. Jeg anede ikke at han havde øje på mig (havde ikke skænket det en tanke, og ville sikkert heller ikke have opdaget det om det så slog mig i ansigtet), før min veninde, som han åbenbart havde chattet en del med, en dag spurgte mig: "Hva', ham der Emil, hvad synes du egentlig om ham?" Det var sådan det begyndte :3
Se Spørg Gulde Episode 1

Har du en sygdom? evt. autisme?21 Jun 2010
Nej, jeg har ingen, hvad kan man sige, "psykiske" sygdomme. Jeg "lider" lidt af perfektionisme, og har i mærkelige situationer små tvangstanker, og desuden ret vejr prægede humør-svingninger, men intet der er stillet diagnose. Fysisk har jeg dog en del defekter, hehe, jeg er hypermobil, støv-, husdyr- og pollen-allergiker, anstrengelses-astmatiker, langsynet med nystagnus og i stand til at få kramper de særeste stæder Jeg kalder det... Janni-syndromet
Se Spørg Gulde Episode 1


jeg så dig i dag i fårup!2 Sep 2010
Det har været den 14/8, ej hvor fedt, så skulle du da have sagt hej

Hvad fortryder du mest i dit liv?2 Sep 2010
Der er ikke sådan enormt store beslutninger eller fejltrin jeg fortryder, men en ting jeg fortryder er dog at jeg startede på stx (gymnasium) i stedet for htx (teknisk gymnasium)... På den anden side ville jeg i så fald ikke have fået de veninder jeg mødte på stx, så selvom jeg (på mystisk vis) fik en mulighed for at lave valget om, ville jeg i grunden ikke have gjort det


Hvorfor vil du kaldes guldefisk? hvor kommer det navn fra?2 Sep 2010
Det kommer af at jeg er meget glemsom - ligesom en guldfisk. På andet år på efterskole havde jeg så en veninde der syntes det var sjovt at rode lidt med navnet, så jeg kom til at hede Guldfisk, GuldGuld, GuldeFisk og til sidst bare Gulde


Hvad for nogle bøger kan du godt lide at læse?2 Sep 2010
Jeg holder mest af at læse fantasy, specielt ungdomsbøger (dog ikke børnebøger)


Hvornår kan vi ses igen? =Omichellerimme - 2 Sep 2010
Snart forhåbentligt


Hvad skal du nu, hvor du er blevet student?PernillePepe - 4 Sep 2010
De sidste tre år gjorde mig voldsomt skoletræt (noget helt nyt for mig), så jeg besluttede mig for at jeg ville tage et sabbat år inden jeg vil gå i gang med en videregående uddannelse... så planen var at jeg skulle finde et arbejde... hvilket tilsyneladende ikke er så let for tiden. Så lige pt. er jeg altså (tada!): Arbejdsløs ^^"


Godt at se at jeg ikke er den eneste dansker der kender UNII cosmetics! (så dig på fæcesbogen)7 Nov Sep 2010
Det virker til at være et fantastisk produkt, men det er desværre svært at opdage sådanne gode udlandske ting her i lille DK - Jeg var så heldig at jeg helt tilfældigt stødte på den i et review på youtube, men ellers ved jeg ikke hvordan jeg skulle have hørt om det - trist, ikke?
modtager du dagpenge eller anden form for offentlig understøttelse, nu da du er arbejdsløs? Hvad mener du i det hele taget om den danske flexsecuritymodel?24 Nov 2010
Ja det gør jeg, og jeg er da glad for at sådan noget er muligt i Danmark

hvad er dit fulde navn?30 Dec 2010
Janni Iversen ^^Er du jomfru?19 Jan 2011
Nej, jeg er stenbuk

har du tænkt over at du minder lidt om Amalie's (paradise) mor? I har de samme udtryk og den samme energi det synes jeg er ret sejt!10 Jan 2011
Nej, det vidste jeg ikke, for jeg kender hende overhovedet ikke - jeg ser/så ikke paradise ^^"
Af samme årsag vidste jeg den gang ikke, at det nok var ment som en fornærmelse... ser dog stadig ikke paradise, men har en fornemmelse, tsk...

kender du nikolinenikki?- en utrolig kendt dansk youtuber. og ved du godt at hun nævner dit dolphin-makeover noget i sin egen vlog, fordi i har gået på efterskole sammen? 10 Jan 2011
A) Nej, kender ikke Nikoline for godt, men jeg ved godt hun har nævnt mig - jeg troede i første omgang det var en anden Nikoline (som har gået på samme efterskole). Jeg kan da efter anstrengelse godt huske hvem hun var men nærmere kendte jeg hende ikke. Vi havde vist ikke meget til fælles

er din kæreste emil???9 May 2011
Yep
Gulde on 10 Jan 2011

Følger du med i Tv2's '' Den som dræber '' - hvorfor/hvorfor ikke?xMallieh - 15 May 2011
Nope, jeg er ikke så god til at følge med i serier på tv ^^"

Hvad skal du i Påskeferien? Plejer du at få et påskeæg? :-D15 May 2011
Jeg plejer få et påskeæg, faktisk flere, men fik ingen i år, tsk tsk hehe

Er den her sang awesome?
ChibixCutie - 15 May 2011
Ja, den er mega awesome!


Spiller eller har du spillet Club Penguin? Spiller eller har du spillet RuneScape?15 May 2011
Jeg har spillet RuneScape, men ikke Club Penguin

Kinesisk eller Japansk?xMallieh - 23 May 2011
Japansk!

Hvad er de 3 første ord du kommer på når jeg siger.... K ?xMallieh - 23 May 2011
Kakao, camping og ... champignon??

Majs-marker eller raps-marker?xMallieh - 26 May 2011
majs = popcorn

Mac, PC, or Linux?Formspring- 27 May 2012
Pc...

Er du altid den heldige, der får mandlen i Ris alá Mande?malieXandra - 13 Aug 2012
Nej, men det er sket en del gange - og sågar også at jeg har fået dem begge, hvis der var to

Hvad laver du på en fredag d. 13?malieXandra - 13 Aug 2012
Hvad jeg nu har planer om den dag, ligesom enhver anden dag - dog måske med en lille joke om overtroen for den dag

kan være venner med dig på facebook?15 Aug 2012
Det kan man, men det kræver at jeg kender "man"

Bliver du køresyg?15 Aug 2012
Ja

Hvilket et bilmærke drømmer du om, at kunne køre i, når du har fået et kørekort?xMallieh - 9 Sep 2012
For mig er en bil bare en bil... Mærket er ikke noget der interessere mig der

"Hvor bred er en snæver vending"?xmalieXandra - 9 Sep 2012
Det afhænger vel af højden på oversprings handlingen


Her kommet et rigtigt godt spørgsmål: Windows eller Mac OS ? xMallieh - 9 Sep 2012
Har kun ejet windows, såå

Ude eller inde ?xMallieh - 9 Sep 2012
Er nok mest inde-menneske ^^"

Har du en Flickr eller Tumbr - Hvis ja, må man få addressen dertil? xMallieh - 9 Sep 2012
Har en Flickr (Guldefisk: http://flickr.com/guldefisk/), men ingen Tumblr.. til gengæld har jeg en blog (http://gulde.dk)

i din allerførste vlog, intro vloggen eller noget. der siger du at du er gået i stå i en roman du er ved at skrive, kom til at tænke på om du var blevet færdig med den? ahresfdgj - 9 Sep 2012
Nej, det er jeg ikke

Får du tit at vide at du er mærkelig?9 Sep 2012
Nok ikke så tit, som jeg selv siger det

er du sikker på du ikke er retarderet eller lider af en form for autisme eller spasmer?9 Sep 2012
Se Spørg Gulde Episode 1

Synge eller danse?SpoliQ - 9 Sep 2012
Synge!
Udgivet søndag d. 05. Maj 2013
2 kommentarer og 3189 visninger

AskAndAnswer AskGulde WebsiteThrowback

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 07 Maj 2013 00:05

Hvad kan du bedst li ved dig selv???

Hvornår gik det op for dig at du ikke var barn mere?

Hvad kan din kæreste gøre til hverdag for at gøre dig glad?

Hvis du kunne ændre en lov i dk, hvad skulle det så være??

Hvad kan du bedst selv li ved din blog?

Har du et smykke eller en anden ting som har en speciel betydning for dig??

Hvad laver du når du skal slappe af??

Følger din familie din blog??

Hvad synes din kæreste om din blog???

GGravatar Gulde 07 Maj 2013 16:49

Super tak Jeanette - det er virkelig nogle gode spørgsmål!

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie