Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Spørgerundet med fokus på kommentarer

Jeps, vi kører endnu en spørgerunde på blogging-(fb)-grubben Danske Bloggere, som jeg skrev: "vi kører en lige en lille spørgerundet igen, fordi det er interessant, og vi måske kan give inspiration/tips til hinanden. Uddyb gerne med en kommentar " Jeps... denne gang har jeg fokuseret på kommentare, fordi jeg har lagt mærke til der er ret stor forskel på hvordan folk gør det. Og det kunne være sjovt at vide hvorfor.

Hvor foretrækker i at modtage kommentare på jeres blog-indlæg?

(se fb spørgeopslag her)
På bloggen?
På andres blogs (som reaktions indlæg der linker tilbage)?
På Facebook siden?
Det er lige meget...

Jeg har selv voteret "På bloggen?" og "På andres blogs (som reaktions indlæg der linker tilbage)".

Jeg synes selv det er fedt hvis folk skriver et indlæg inspireret af, eller om reaktion på noget man selv har skrevet om (og elsker også selv at gøre det), men jeg vil selvfølgelig også meget gerne vide det (på min egen blog) hvis folk gør det, så jeg kan finde det

Stem selv her, hvis du ikke er medlem af Fb gruppen DanskeBloggere, men gerne vil komme med din mening alligevel
Hvor foretrækker i at modtage kommentarer på jeres blog-indlæg?


Hvor foretrækker i at få svar på jeres kommetarer?

(se fb spørgeopslag her)
På min egen blog (hvis haves)?
På den blog jeg har kommenteret?
Både den blog jeg kommenterede, og min egen (så jeg ved der er svaret)?
På Facebook, hvor linket til indlægget blev delt?

Jeg har selv voteret "Både den blog jeg kommenterede, og min egen (så jeg ved der er svaret)?".

Igen, jeg synes det er lettere at opdage, når folk har svaret, hvis jeg får besked på min egen blog om det. Gid der var et system, som kunne tillade en at få besked når der blev skrevet svar på ens kommentarer, uden at man behøver modtage alle kommentarer for indlægget (som man skal med blogger, fx)

Måske er jeg gammeldags, men jeg synes også det er høfligt, at svare folk på deres egen blogs, fremfor kun ens egen. Omvendt synes jeg dog også det er vigtigt, at poste svaret på éns egen blog, da det ligesom giver lettere overblik over samtalen, eller hvad man skal kalde det...

Stem selv her, hvis du ikke er medlem af Fb gruppen DanskeBloggere, men gerne vil komme med din mening alligevel
Hvor foretrækker i at få svar på jeres kommetarer?
Udgivet søndag d. 06. Januar 2013
1676 visninger

AskGulde Research Blogland Blogging Kommentarer

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie