Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Spredte morgentanker

Vågnede op til bulder og brag fra skidemissen der farede rundt og væltede potteplanter. Men han gjorde selvfølgelig ikke alvor af det, og fik det gjort...

Glæder mig til at kunne sove igen. Lidt sørgeligt egentlig, men sådan har det været længe, hehe. Jeg glæder mig dog også til at få mine nye briller i dag.

Jeg har mest lyst til at iføre mig en bærbar dyne i dag... eller en onsie.. må dog nok nøjes med en tyk trøje og jeans

Håber på ikke at få for meget hovedpine i dag.. For det meste er det nærmest væk, men kommer så krybende tilbage en gang dagligt... eller som gyselige stik.

Glæder mig heller ikke til mere bestyrelsesarbejde... men fik da styr på alt i går.. det tog kun en 5-6 timer med de uforudsete "kan du ikke også lige oversætte til tysk.. og engelsk" opgaver =_= Men så er der da styr på det.. og glæder mig i det mindste til det er overstået.

Burde nok også få smit indlægget fra i går/forgårs op ..

Det skal nok blive godt når, vi som aftalt skal have skinkepasta. Og opvasken forsvinder. Og det er "fri" aften... eller næsten, men det plejer være det.

Kunne ikke helt vurdere om det var sne eller salt på veje og stier i dag. I hvert fald var der is, både den synlige slags, og den slags på pakeringspladsen, som man først opdager når man skvatter i det. Eller næsten. Det var på skolens p-plads, så heldigvis gled jeg kun næsten - det kunne have været kønt sådan pludselig at falde på røven midt i det hele.

Jeg håber og venter at jeg også kommer til at gøre en forskel i dag. Små forskelle måske, men dog forbedringer der alle sammen tæller med
Udgivet tirsdag d. 03. Marts 2015
2115 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie