Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Spredte tanker før træning

Gulde tænker... -ish

Jeg er taget med den sene bil til træning i dag. Emil er blevet børnetræner igen (med lidt tumult), så han skal tidligt afsted. Heldigvis er vi blevet flere i Bronx med bil, så nu kan jeg selv vælge om jeg vil hygge lidt i klubben først, eller være lidt længere derhjemme. I mandags valgte jeg det første. Der var en der gerne ville have genopfrisket lidt kata før seniortræning og jeg havde lidt til bestyrelsen i forbindelse med den snarligt forestående pinselejr, som vi kom lidt i bag med sidste år, så i år vil jeg at vi er mere på forkant.

Men som sædvanligt blev mit arbejde (i øvrigt udført i arbejdspauserne for at tømme hovedet) kun mødt med kritik af ikke at være godt nok, fordi der manglede noget. Ikke fra resten af bestyrelsen, og heller ikke klubbens medlemmer, men en særlig anden gruppe som også er der ig har uopnåelige krav. Børn er nogle selvsomme, utaknemmelige små bæster, som kun overgåes af deres forældre, hehe. Det var skam ikke en uretfærdig forespørgsel, men respekt, anerkendelse, høfliglighed eller bare en smugle fairness skal man kigge længe efter der.

Nå, men det til side. En af senioerne, hvis datter nyligt er blevet ung mor, kom så sødt hen til mig med barnebarnet og udbrød med et grin: "Skal vi lige gøre Janni skruk?" Jeg var som nævnt (mellem linjerne) lidt børnegnaven der, så mit svar var med et kæmpe smil: "Så skal du først fjerne Baby" Denne fisk er ikke skruk, nej Selvom pigen da sikkert er sød nok. Hun smilede meget og græd i hvert fald ikle der.

Nå, men hende der ville gå kata var alligevel først klar 7 minutter før, så jeg tager med den sene bil fremover. Som i øvrigt kører tidligere end vi selv plejer gøre, så jeg kommer pænt til tiden nu. Det er nemlig en af de uvaner jeg forsøget udrydde for tiden. Ikke at komme til tiden altså. Jeg var også i ekstra god tid til bilen i dag. Jeg havde lovet mig selv at jeg kunne sidde og slappe af når jeg var færdig. Altså først med at gå en tur med Fluffy (vejret var skøn til det, så der var reb fornøjelse), vaske op, opvarme maden fra i går samt nye nudler til i dag, spise maden (her var så lidt tid til at sidde og slappe af og nyde maden til en TED talk, men jeg kom op igang igen, og det var så derefter jeg skulle have slappet af igen), støvsuge, vaske op igen, tørre køleskabet af udenpå og rengøre toilet og vask. Og så var der ikke mere end et par minutter tilbage, så så kunne jeg jo lige så godt komme i god tid. Køleskabet var egentlig ikke strengt nødvendig, men der sad en gammel brun kakao-plet fra noget straciella is og råbte på dårlig samvittighed "I know what you did!"

Til gengæld er der rent og klar til weekend/mini-ferie efter i morgen Det bliver godt. Jeg glæder mig faktisk list, tror jeg. Vi skal nemlig i biografen fredag og se Avengers. Og vi har to nye afsnit af Game Of Thrones til gode til i morgen aften.

Ah, det var rart at få ud af hovedet, det her. Tak for at i lyttede læste med. Nu er det vist også tid til træning, nu hvor klokken siger 19:55
Udgivet onsdag d. 29. April 2015
1642 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie