Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

"Springer rund som en lille alf", "går i fe-mode"

"Springer rund som en lille alf", "går i fe-mode"

Det var lidt af den humor der blev fyret af i dag til intro-møde/foredrag tingen på min nye uddannelse i dag Ikke af mig men af lærere. Indtil videre er jeg stadig lige spændt (eller ikke spændt som i nervøs, men som i glæde sig) på at komme igang. Jeg kender allerede 2 på uddannelsen, det var nemlig dem jeg kørte sammen med i dag - altså vi skal pendle samme vej, så vi slog os ligesom sammen om at finde derud i dag. Hvilket jeg var glad for, for jeg fik hurtigt brug for bekendte da jeg begik den dumhed at glemme min pung i toget. Great, hah? -.-"

Det var det samme der i sin tid skete med min mobil. Jeg sad med den i skødet, og tænkte ikke over at den var der og ikke i lommen da vi skulle af, så jeg rejser mig op, og den falder på gulvet og jeg bemækrer det ikke... jeg ved det, dumt

Men de var vældigt flinke de to, til at forsøge at hjælpe mig, og for en gangs skyld fantastisk service fra DSB, som hurtigt fik den efterlyst og fik togchaufføren ned og se efter den så snart han fik mulighed for det - der var kontrollør på toget da vi var med, men han stod desværre af, så så kunne chaufføren jo ikke så godt vade ned og kigge efter. Men de fandt den og meddelte det til mig - døg først et øjeblik efter jeg i panik havde kontaktet min bank og fået mit hævekort spærret. Ja, sådan kan det gå, og så måtte jeg jo satse på at kunne låne, hvilket heller ikke blev noget problem. Tak for det Malene! Det hed hun nemlig, den ene, og den anden er faktsik en gammel kending, min eks-kæreste fra efterskolen. Jeg har ikke helt besluttet mig for om det at gå i klasse og på hold med ham er godt eller skidt, for på den ene side var det jo på en måde rart at kende nogen, og på den anden side ville det have været fedt at kunne starte forfra.

Nå, men de gemte min pung i billet-kontrollen til jeg kom efter den efter intro-mødet var slut, og jeg har siden fået bestilt periode-kort (823 kr månedskort) i forbindelse med at der er bøvl med at bestille mit studiekort. Det foregår på Mit-Studiekort hjemmesiden, og problemet er at de pr. automatik henter min adresse ud fra mit cpr nummer - men får fat i en forældet adresse, og skal jeg ændre den, så skal jeg give en grund så som "Betaler selv resten af vejen", og "skal flytte", men jeg mangler ligesom årsagen "Det er sgu ikke dér jeg bor!" Og det er åbenbart herresvært at komme igennem til deres telefon-hjælp-service, og den gang jeg kom ind var jeg kun 7 i køen. Så det er øf. Men nu ringer jeg til kommunen i stederperiodekortet er ikke voldsomt dyere:

Studiekort = 18 kr pr. dag
Periodekort = 28 kr pr. dag
Klippekort (ca. 330) = 33x2= 66 kr pr. dag
Billet = 46x2 = 92 kr pr. dag

Så det er alligevel den næst-billigste løsning
Nå, men vi ses i morgen
Udgivet mandag d. 29. August 2011
2 kommentarer og 1499 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 30 August 2011 18:48

Hvor er du startet henne?

GGravatar Gulde 31 August 2011 08:18

Multimedie-Designer uddannelsen på ErhvervsAkademiet i Herning ^^

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie