Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Sshh, you don't know it's not new #1

Eau de Parfume, Indra, Paris
This be the scent I wear these days. Det er egentlig ikke min favorit, men jeg synes heller ikke den er helt ringe, selvom den er gammel. Duften hedder Indra og var så vidt jeg husker en fødselsdagsgave fra en veninde sammen med en anden parfume (Calm) som jeg er noget mere forgabt i. Men denne ser ud til at have set bedre dage - og jeg har brugt den en del.

Eau de Parfume, Indra, Paris

At dømme på farven dufter den sikkert ikke som oprindeligt længere, men jeg synes ikke det er blevet en grim duft endnu. Men lidt mere damet end jeg plejer gøre mig i. Den er tung, uden at være aften-parfume tung. Ikke så sød eller frisk som de fleste andre af mine parfumer. Så jeg går og lugter lidt damet for tiden, men jeg nænner heller pensionere flasken når den stadig ikke er tom. Men for en gangs skyld er jeg begyndt at bruge af den igen i stedet for at lade den stå og forfalde

Shh, you don't know this is not new er en serie hvor jeg "genoptager" og omtaler/anmelder et produkt som ikke er nyt, men/fordi det kan i jo ikke vide alligevel. STUFF, seperating the stories and memories from the objekt, er en serie af vis-og-fortæl, hvor jeg fortæller om anektoter, historier, minder og associationer bag nogle af mine ting, og på den måde adskiller det jeg egentlig værdsætter og gemmer fra det fysiske objekt.
Udgivet torsdag d. 08. Januar 2015
1900 visninger

NotNewIn NewIn

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie