Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Stadig i et stykke efter stævnet

... sådan da. Det gik godt nok vildt for sig. Nogle folk har også efterfølgende sagt, at vi senior-piger var dem der leverede de bedste (mest spændende og interessante) kampe til stævnet. Det var egentlig ret fedt at få at vide.

Jeg nævnte jo mit bøvl med invejningen der i morges, som dog endte med at gå ganske godt. Min første pulje den dag var netop denne i vægt-klasserne... hvorvidt min hed -63 eller -66 kg blev ved med at spøge rundt resten af dagen, men det er også ligemeget når jeg kom igennem Udover mig var der 3 andre i puljen, og selvom stævnet var annonceret til cup-system, i ved, finaler og semifinaler, vind eller forsvind og opsamling hvor finalisternes synderbankede tidligere modstandere får lov til at dyste om bronze.... Selvom stævnet var annonceret til de system, valgte de at køre de mindre i pulje-system, altså hvor alle møder alle, og man til sidst sammentæller hvem der vandt flest kampe, eller (hvis nogen står lige) hvem der fik flest points. Det gjorde mig nu ikke så meget, for det betød at jeg var sikret mindst 3 kampe den dag Jeg tabte de 2, men min træner insisterede på at jeg kæmpede godt. Særligt i min tredje kamp, hvor jeg stillede op mod en kending (Freja K.) som jeg vandt over, og derved sikrede mig en 3. plads. Jeg vidste ikke der var 2 bronze dengang, så kæmpede vildt for at få metal med hjem i det hele taget. Meeen, Freja var nu også noget vel rusten så jeg tror hun har haft noget pause. De flotte spark og komboer var der ikke meget af, så det var nok til dels derfor, men jeg kæmpede også ok i mine egne øjne, og min træner havde en del ros til overs til mig

Efter det var jeg ret smadret. 6 minutters effektiv kamp på gulvet er hård ved kroppen og energi-reserverne. Så hjalp det heller ikke at kontakt-graden var forholdsvis hård, eller også bare ret præcist. Den første jeg var i kamp med fik sendt et spark i skallen på mig, så min kæbe... gjorde et eller andet smertefuldt den ikke plejer gøre. Ikke brækket, måske/måske ikke af led, måske bare krampe, jeg ved ikke hvad sådanne kæber skal gøre, men jeg ved at det føltes så smertefuldt som en krampe at bevæge munden overhovedet efter kampen - og lægen måtte sørgmodigt fortælle mig at det var det eneste der var at gøre. Så jeg fik et stykke tyggegummi med ned, og besked på at tygge i den side af munden, først forsigtigt, så hårdere. Og det virkede faktisk også, men bare en forkert bevægelse fik den til at låse igen, det var ret så ubehageligt. Men de resterende kampe skulle jo også kæmpes, og lidt flere tæv senere (og også en del gode scoringer på combi-teknikker også i øvrigt) modtog jeg min 3. plads-pokal, yei

Normalt ville det være dét for en dag, men min træner havde hørt efter om ikke vi ville stille op i flere puljer, selvom det ville koste 400 frem for 200 kr. Og det havde vi følt os lokket til. De første kampe var dog de allerførste, og vores anden pulje midt på dagen, så der blev meget venten derimellem. Og sidst på dagen ventede også de holdkampe vi var blevet stillet op i. Female Open single puljen bød på 3 kampe til, og lidt flere bøllepry Blandt anden fra en bestemt pige der gave mig 3 kontakter så det sang. Eller rettere jeg så sol, måne og stjerner. For når jeg blev ramt af et af hendes for hårde teknikker, blev alt sort og hvidt før jeg fandt mig selv på guldvet. Igen blev det som før, jeg tabte de fleste af kampene, men fik igen stor ros. Den kamp jeg vandt fik jeg dog kritik for min kampstil for modsat de andre kampe gik det godt. Og mange tæsk derefte var jeg igen klar. Det havde jeg i hvert fald bare at være, for i hold-kampe har man 3 kæmpere, og det hold der vinder flest kampe, vinde den samlede kamp. Man kan godt stille op med kun 2 men det betyder at man skal vinde alle sine kampe, da man jo allerede har tabt én. Og så er der alt det taktiske med at få matchet de andre kæmpere med de af ens egne som kan banke dem. De første vi mødte var et tysk hold, hvor Gitte og Tanja, mine holdkammerater, begge to én, så der blev ikke brug for mig som kæmper. Det gjorde der til gengæld i match 2, hvor vores første kæmper mødte deres kiken (udeblivelse), og Tanja bagefter måtte møde den kæmper der bankede hende i en af vægt-klasse-kampene. Vores mål var at trække os hvis de blev for hårde, og de lå lige på grænsen, men ikke mig Det var uheldigt at det var Gitte, der var den mest friske af os, således at mig og Tanja skulle op imod de to andre. Det gik ikke så godt, vi fik begge tæv og pryl, m.m., men hay, vi fik da en sølv, og derefter fred og ro til krop og sjæl resten af aftenen.

Vi bestilte mad udefra på vej hjem. Burger og børne-pizza for mit vedkommende, da jeg ikke rigtigt kunne beslutte mig hvad vi skulle have. Og så ellers bare hygge hjemme med en film (Sherlock Holmes, skyggespillet), og siden med Fluff Alt i alt har det været en skøn dag, og jeg har fået en del pokaler hjem. Kunne godt have brugt lidt mindre af de der bøllepryl, og håber ikke min kæbe går i krampe igen, for jeg orker ikke mere tyggegummi.
Udgivet søndag d. 29. September 2013
2164 visninger

Karate Turnement

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie