Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Statestikkerne i sidebaren?

Hmm... jeg har egentlig længe overvejet om mine statistikker - altså dem man i nogle designs kan se i sidebaren - om de bare er i vejen... jeg vil gerne bede om jeres hjælp til at bestemme deres fremtid. Enten bliver de hvor de er, eller også sletter jeg dem, og placere dem bare i admin-panelet i stedet (altså hvis der alligevel ikke er nogen der bruger dem)...

tat: Hvad skal der ske med statestikkerne i sidebaren?

Stem eller post en kommentar tak ^^
Udgivet tirsdag d. 23. Juni 2009
5 kommentarer og 2032 visninger

Hjemmesiden

Kommentarer

MGravatar Maritt 24 Juni 2009 09:29

Hej Gulde.
Er meget fascineret over din hjemmeside. Jeg er ved at lave en hjemmeside, og har nu været igang med det ilang tid. Prøver at bruge php, men syntes ikke at det fungerer med frames, baggrund, menu osv. Er det noget du har lyst til at bruge din tid på at hjælpe? Du får selvfølgeligt et stort banner stående på min side,

MGravatar Maritt 24 Juni 2009 09:29

Du kan evt bare svarer i min gb på stampp.dk

FGravatar Fidla 24 Juni 2009 18:41

Hejsa
Jeg syntes ikke at du skal slette dem. Det er ikke fordi jeg bruger dem meget, men en gang imellem kigger jeg lige på dem, for at se om der f.eks. er noget nyt. Og så syntes jeg at det er en hyggeligt måde at du har dem på

Knus fra Fidla
Ps. Jeg bruger det design der er vidt med hjertet i sort, pink, blå og grøn

GGravatar Gulde 24 Juni 2009 19:06

Maritt: Da jeg ikke kan finde din gæstebog, må jeg satse på at du vil vende tilbage og kigge på dette indlæg. For jeg vil gerne hælpe

Fidla: Ah det, ja der er de heller ikke helt så synlige som de 2 nyeste designs - og jeg vil under alle omstændigheder ikke fjerne dem fra tidligere designs. Jeg tænker bare på om de skal være med i de nye - eller om jeg i stædet skal lave en seperat side under "Domain" til alle stattestikker...

FGravatar Fidla 24 Juni 2009 19:12

Uha.. Det ved jeg ikke lige om jeg kan hjælpe dig med, men jeg kan meget godt lide at man lige kan "klikke dem frem"

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie