Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Still Alive - Share A Song #9

To favoritter der tilfældigvis er navne-søskende og børn af spil Still Alive fra Portal spillet og Still Alive med Lisa Miskovsky fra Mirror's Edge spillet


Efter efterspørgsel nu også med links til youtube brugere for ikke-spotify-brugere, fordi det stadig koster til koda at embedde, hvis man da ikke er musikblogger og brugere musikken som et supplement til sit skriv om musik, hvilkeet jeg jo som sådan gør... Jeg anbefaler bare Jeg ville hellere end gerne embedde til jer for nemheds skyld, men ikke til kr. 569,95 i måneden når jeg jo intet tjener på det Jeg anbefaler i de fleste tilfælde at tage et kig på videoerne, også selvom i evt. skulle have adgang til Spotify, da mange af dem har noget flotter visuelt kørende til musikken
Udgivet mandag d. 10. November 2014
1064 visninger

ShareASong Music

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie