Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Stillezone, ja tak!

Jeg var så heldig at få et lift med min søde klassekammerat Christina i dag, så jeg kunne nå dette tog (tak for det!) Vi er nemlig igang med et større video-projekt i visualisering (det sidste store projekt faktisk), så det var okay at vi tog hjem og arbejdede der i stedet. Jeg synes i hvert fald det er lettere at være kreativ hjemmefra, og det synes vores lærer heldigvis også. Desuden skal jeg bruge noget jeg har derhjemme, for jeg har besluttet at det skal være et stopmotion projekt, og jeg tror da vist nok lige jeg skal lege med lego! Jeg fik også lidt yderligere inspiration fra samme Christina (talebobler fx), så nu er jeg tændt! Interaktions fridagen i morgen skal bruges på det! Ordet er frit, når bare videoen er mellem 40 sek. og 2 min., og noget glædende eller inspirerende i stil med Smile For London...

Men på stationen fik jeg så øje på, ikke én, men hele to folkeskoleklasser på tur, så jeg tror vist nok lige jeg skal sidde i StilleZonen, ja tak!
StilleZone, ja tak

Udgivet onsdag d. 07. November 2012
2882 visninger

Tog Skole MMD

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie