Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Strepsil review + stadig syg

Øv, stadig syg, nu med den der vumle sygesmag/fornemmelse i maven, som jeg af ukendte årsager stadig associere med penicillin. Måske er det i virkeligheden følelsen af de skadelige stoffer i sugetabeletter og hals-smertestillende?

Anyway, de eneste halspastiller jeg pt. ligger inde med er Strepsil, og de virker altså ikke for godt. Jo, de bedøver, men det er meget lokalt (altså på tungen, hvor bolchet ligger). Udover det, så er det et bolche, med sukker og syre og det hele - bortset fra at de giver ondt i maven også. Ikke nogen god ting at friste Gulde med, altså. Endelig virker de sikkert som almindelige hals-bolcher ved at smørre halsen, så man undgår at hoste, men da det ikke er noget problem i dette sygdomsforløb, kan jeg ikke se fordelen ved det. De fungere med andre ord ikke.

Strepsil? Virker ikke så godt...

Så synes jeg bedre om Hexokain, der er en sugetabelet, som smuldre. Den er af sammenpresset pulver (i hvert fald som jeg husker det), og derved mere tør og væskesugende end disse sukker-baserede bolcher. Det betyder at Hexokain uden problemer kan sættes fast længere nede i halsen, så den bedøvende virkning når derned hvor den skal. Modsat Strepsil, som er rund, glat og ja, bolche-agtig, og som har tendens til at glide ned i halsen (blive slugt) hvis man lægger den der.

Alt i alt: 4-1 til Hexokain! (smertestillende + på det rigtige sted, glider ikke ned i halsen, har ikke sukker/bolche base med syre). Igen, Strepsil vil sikkert fungere bedre til et øm-hals-med-hoste forløb, men til mit øm-hals-med-snot-og-slim? Nej! Men måske et par af mors Mucomyst vil gøre udslaget mod slimen?
Udgivet onsdag d. 19. December 2012
4571 visninger

Helbred Produkt

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie