Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Strømper som gummisko {Reklame}

Indeholder sponsoreret produkt (gratis gave)

Jeg fik, ved bloggertræffet i Odense, disse sjove strømper fra Coolstuff, som ligner gummisko eller sneakers. Jeg er faktisk ret vild med dem. De er sjove/spøjse og rammer også et andet aspekt af min kærlighed: jeg elsker gummisko.

Strømper som gummisko - Funny Little Thingies

Jeg foretrækker dem dog røde, men pink må være næsten lige så godt! Silly-Socs, som de hedder, fås dog også i rød, blå, grøn, sort (og selvfølgelig pink), samt en bonus sandal version. De er ret opsigtsvækkende, og jeg har faktisk fået et par komplimenter på dem, bla. fra Emil. Jeg er dog lidt bekymret for hvordan de overlever en vask, og hvor hurtigt jeg kommer til at slide dem, for de kommer helt sikkert til at blive samlet op fra sokke-bunken nogle gange, hehe Det fungere også i nogen grad kombineret med en sort ballerina, selvom de selvfølgelig er fedest for sig selv.

Hvis man kun tænker dem som strømper er prisen nok liidt pebret, men på den anden side kan det godt være de holder bedre end de andre, men jeg har som nævnt stadig den del at teste - og så er de unægteligt sjovere end et par hvide ankel-strømper

I kan selvfølgelig også finde Coolstuff.dk på facebook hvis i vil se mere om deres produkter, få nys og indflydelse på de kommende produkter, eller bare vil muntres lidt op i en kedelig stund - de opdatere nemlig også med jokes og spøjse billeder

Sponsoreret
Produktet Silly Socks i dette indlæg er sponsoreret(/givet gratis) af Coolstuff.dk i forbindelse med bloggertræf i Odense 2013. Indlægget er ikke lavet efter aftale og heller ikke betalt/sponsoreret på anden vis. Se politik for spons.
Udgivet tirsdag d. 19. November 2013
4 kommentarer og 3586 visninger

FunLittleThingy Sponsored

Kommentarer

GGravatar Gulde 20 November 2013 11:06

Klare farver er altid gode

JGravatar Jacob 06 Maj 2015 20:26

Klare farver er fede - her findes i pink, ... bambus strømper

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 16 Juli 2015 12:51

Dem tror jeg til gengæld snarere jeg ville teste i sort - så de passer til min dommerdragt

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie