Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

STUDENTEN!

Så skete det endelig, ja sandelig om det ikke gjorde 13 års skolegang er nu endelig overstået... Det vil med andre ord betyde, at jeg i dag gik op til min sidste eksamen, Engelsk B (stx) og bestod, og under alle omstændigheder har bestået i gennemsnittet (ikke at jeg har dumpet noget som hest dog), og derved nu med stolthed kan bære... Min studenterhue! Nemlig! Kl. 15 kunne jeg gå ud og møde min familie med et nyligt modtaget 4-tal (mere om det senere) og vigtigere, som nybagt student! Det 3 år lange gymnasie-helved er nu endelig overstået, og jeg kan komme videre med mit liv! Det er jo ingen hemmelighed jeg ikke brød mig om gymnasiet, men i dag har jeg lyst til at være positiv og glad, så det vil jeg ikke tænke på. Og gennemsyret skidt har det jo heller ikke været, for jeg har haft i 2 (i begyndelsen 3) herlige veninder i klassen, der har gjort hver dag sjovere og lettere at komme igennem. Så en tak til jer to, Anne-Marie og Fatima, i er nogle herlige kammerater!

Men tilbage til eksamen i dag... Jeg har ikke været syg af nervøsitet, det var værst om morgenen, og gik siden hen lidt i sig. Jeg kom op i emnet "Aspects of World War 1 and 2), i et skuespilsuddrag kaldet "Journey" skrevet af .... Det foregik i slutningen af første verdenskrig og handlede om hvordan en af officeren forsøgte at snyde sig til at blive sendt hjem, hvilket var det soldaterne ønskede mere en noget andet. De var lede og kede af at ligge i skyttegravene i evig krig der ikke syntes at komme nogen vegne, og nogle soldater ville gå så langt som til at ligge med benene i vejret på en bunker, for at forsøge at blive skudt i benene, og derved så såret at de ville blive sendt hjem. Det gik ikke helt så godt under fremlæggelsen som det kunne have gjort, og jeg er desværre ikke tilfreds med min præstation, så det var da lidt træls at det er den der skal i huen.

For efter eksamen gik jeg selvfølgelig ud for at møde min familie, og for min skyld var både min mor og far faktisk dukket op, selv efter de begge tidligere i dag var i retten (skilsmissen). Og det glæder mig så meget at de begge var der. Emil var der også, og både Heidi og Tommy, det varmede. Og så glemte jeg helt at nævne, at Anne-Marie oven i købet også var der til at tage imod mig da jeg som den sidste blev student i dag - og hun havde selvfølgelig også huen på! Fantastisk!

Og så var der masser af blomster og gaver til mig, iha Først en rose fra min farmor, som desværre ikke kunne være der, da hun er på rejse med sin kæreste og så en kæmpe bukket hvide roser fra min dejlige Emil <3 Og så var der oven i købet også gaver Den første pakke var fra min "Moster Ingrid", som faktisk slet ikke er min, men min mors moster - men sådan "hedder" hun altså Der var en sød hilsen fra hende og i pakken et gavekort til Matas, yey, shopping! Den anden jeg åbnede var fra min tante Mona og onkel Jon, der (føler jeg) har støttet mig meget i forhold til det med gymnasiet, altså at se positivt på det og komme igennem. Pakken indehold en bog, nemlig Frk. Jensens Kogebog, så nu har jeg da et stort sæt opskrifter at gå i krig med (selv om jeg jo stadig ikke så godt kan kokkerere med gris). Derefter var der en FLOT indpakket gave fra min lillesøster, som havde lavet små fine FIMO lers studenterhatte, og et navneskilt, de var så søde :3 Og pakken indeholdt to plader af min favorit chokolade, Duo'en fra Rittersport Fra min bror var der sandelig også chokolade, i en lidt kreativ version, men jeg skal nok tage nogle billeder i morgen, når lyset bliver bedre. Derudover var der fra mine svigerforældre 3 fine Spinning ringe, der dog desværre må byttes da de er for store. Og så, fra min far, en fantastisk sød sølv halskede, en stjerne med en lille sten. Og fra min mor (som forresten satte huen på) et par flotte guld øreringe Jeg er overrasket over den megen opmærksomhed jeg har fået der

Nå, men derefter var der jo ikke så meget andet at gøre end at tage hjem, så det gjorde vi, og der ventede mig endnu en overraskelse. Det viser sig at Anne's småkagebagning i går var et skalkeskjul for denne overraskelse. Da jeg kom ind ventede der en stor og flot bukket blomster samt en flot anretning af vin, cider og KRANSEKAGEKONFECT! Mums! Det var en god vin, speciel, meget mild og med en lidt sød og blomsteragtig vin-champagne-cider agtig smag. Også mums!

Vi var hjemme en times tid før vi kørte igen, til min favorit kinesiske resturent hvor der var dømt middagsmad De fleste af os (mig, Emil, Far, Anne og Adam) bestilte en 6 retters menu, bestående af Majs-suppe, Minni Fåresruller, Inbagte Rejer, Oksekøds ret med bambus skud, Kylling i karry og til slut Is med flødeskum Helt sikkert også en god bund når man skal til træning, for til karate, det ville jeg selvfølgelig ;D

Dagen har alt i alt været fantastisk, og det har man sikkert også kunne føle på mit humør. Som en lille prøve på dette kan i jo lige få et af de herlige have billeder at se


Glade mig og min stolte far, med min lillesøster som fotograf
Udgivet mandag d. 21. Juni 2010
2 kommentarer og 2693 visninger

Skole Gymnasium

Kommentarer

SGravatar Simone 22 Juni 2010 23:44

TILLYKKE TIL DIG OGSÅ MED STUDENT!! undskyld jeg ikke havde nævnt dig i min blog sammen med M&M, men var slet ikke klar over at du også blev student i år.. eller havde ihvertfald glemt det.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie