Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Sukker overdosis - Man kan godt

Puha, hjemme igen efter filmen - eller dvs. det har jeg nu været et stykke tid, men det er først nu jeg har kunne finde overskud til at læne mig frem til tastaturet og skrive. For det betyder at læne sig frem over maven, som derved bliver klemt sammen... Yup, alt den sukker (Alle for 2 med ekstra loot) har givet mig ondt i maven... Som i rigtigt ondt... puh...

Jeg forsøger ellers altid holde mig på grænsen, men det er hårdt at være sukker-junkie, når kroppen og hjernen vil have mere, end hvad maven kan klare. Man kan spise/drikke til det punkt hvor man praktisk taget kaster op (ja, man kan godt "gå under" i sukker), og kroppen vil alligevel gerne have lige liiidt mere. Nok er det et uskyldigt misbrug hvis man sammenligner med så meget andet man kunne være afhængig af (alkohol fx), men det er stadig ikke sundt.

Så jeg sidder her og har lidt ond af mig selv (medynk fra sig selv kan man vel altid få ) mens jeg lakere neglene...

Hvad laver i sådan en herlig lørdag nat? (forhåbentlig ikke bare på computeren ligesom denne lille nørd)

Lakkere negle i Reden i stuen (sorry at det er så rystet)
Udgivet søndag d. 24. Februar 2013
2850 visninger

Sukker SukkerJunkie Helbred

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie