Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Sund morgenmad til vægttab - Spøjse søgeord #11

Jeg vil skyde på at dette er et resultat af et nytårsforsæt, selvom det blev søgt på d. 29 december. Jeg ved ikke helt hvordan det passer ind i mit indlæg om hvad jeg spiste den dag (hvor jeg var i svampe-humør), selvom jeg nævnte noget med sund morgenmad, ved jeg ikke helt. Jeg synes ikke jeg plejer skrive om vægttab. Men min nuværende foretrukne morgenmad er 1-2 hårdkogte æg, fordi det er proteinrigt, sundt og meget hurtigt og nemt at få ned på arbejdsdage hvor jeg vågner til en meget kort morgenrutine og deraf ikke når blive rigtig morgenmadssulten før jeg når afsted...

Sære Underlige Sjove Weird Søgeord og deslignende
Udgivet tirsdag d. 06. Januar 2015
1474 visninger

WeairdFunnySearchWords

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie