Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Sweater Weather leg

Ja, det var jo oprindeligt et engelsk/internationalt youtube/video tagge-leg, men jeg besluttede lige at lave et blogpost med det, fordi jeg synes det er sjovt at svare på spørgsmålene, men ikke rigtig har lyst til at lave videoen. Jeg har haft den liggende siden efteråret, men hey, med vores vinter-vejr pt. er det praktisk talt stadig efterår, right?

Favorit lys duft?
Ingen (som i duftløs)... jeg er ikke så glad for rum-dufte, da jeg nemt bliver allergisk. Jeg har dog købt en del forskellige lys til gaveæsker og pakkelege og den slags i løbet af December, og blandt dem var mine favoritter nok Vanilje, Mango og (blomst). Blomsten fra ?? lugter meget kraftigt og skønt i pakken, men desværre ikke rigtig af noget når man tænder dem. Jeg har dem ude på badeværelset btw, så der ikke kommer duft i hele hytten ^^"

Kaffe, te eller varm kakao?
Varm kakao Men te er også godt, jeg er ikke god med kaffe dog. Selvom jeg måske har på fornemmeren jeg godt kunne blive en kaffe-med-fløde type, det minder mere om chokolade varianten fra Merci, som jeg mod logik faktisk rigtig godt kan lide

Bedste efterårs minde?
Det må være den blæsende dag mellem nedfaldsbladende i anlægget hvor jeg endte med at møde Michelle for første gang. Okay, så jeg var gnaven på min mor for at slæbe mig UDENFOR (brr...) i møg vejr, men som jeg står i dag og kigger tilbage, ville jeg ikke have været foruden det! Måske var jeg aldrig stødt på Michelle, hvis det ikke var sket, hvem ved?

Hvad makeup foretrækker du: winged eyeliner eller mørke læber?
Both... Eller ej. Min favorit er nok forlænget eyeliner, eller hvad man nu skal kalde det på dansk. Det passer (synes jeg selv) godt med min øjn-form, og jeg har haft det stort set fra den dag jeg lærte at lægge eyeliner på øjnlåget - selv når vi snakker den våde kant Jeg har dog været ret vild med kombinationen af en simpel sort forlænget eyeliner og rød mund i løbet af december (efter jeg mistede min makeup-pung, that is), og det er mørkt i min verden...

Bedste efterårs parfume?
Jeg tror ikke rigtig jeg har en parfume specielt gearet efterår, men jeg har brugt min Emporio Diamonds fra Giorgio Armani og Joy Of Pink fra Lacoste meget den sidste tid... Dens sidste på billedet er Romantic Nights (vist nok fra Black Onyx)... selvom den kom i æsken for Blue Nights... og ikke ligner nogen af de flasker den skal (min far fandt og købte den til mig i tyskland)... Uanset hvad passer dog også godt hertil i min optik Og nøgleringen, som nærmest hænger permanent på flasken, var en gave fra min søster, som hun tog med hjem til mig fra polen (so sweet) :3

Giorgio Armani Emporio Diamonds + Lacoste Joy Of Pink + Black Onyx Romantic Nights


Favorit thanksgiving efterårs/vinter mad?
Mere suppe... Risengrød... Grød generelt tror jeg, jeg er også gået tilbage til havregrød til morgenmad. Men jeg ved ikke om det har så meget med seasonen at gøre... Og jeg har ikke rigtig skiftet favorit-retter af den grund, såh...

Hvordan er efterårsvintervejret her?
Okay, jeg ved egetlig ikke hvorfor jeg syne det skulle ændres - vintervejret for tiden kunne jo lige så godt have verjet i efteråret: blæsende, gråt og vådt. Knap så blæsende som sidste år dog - jeg ved ikke om det er reelt, eller bare det indtryk Bodil har efterladt mig -_-"

Mest brugte sweater?
Hmm, det ved jeg ikke helt. Mine 2 nyeste er nok mine favoritter... Men den jeg har brugt mest er nok min lyserøde eller blå sweater, eftersom de er meget gamle. Jeg har i hvert fald haft dem begge på efterskolen, og husker sågar den lyserøde fra før konfirmation (7. klasse), såh... den er ret gammel... Det må nok være den... Snakker vi for sidste sæson, har det dog klart været min nyeste sweater - uff, jeg skal have lavet det med julegaverne snart ^^"

Must have neglelak til efteråretvinter?
Jeg elsker farverige lakker med specielle effekter - uafhængigt af sæson. Til vinter ville jeg dog nok sige mine røde glitter (Ruby Pumps fra China Glaze's Wizard of Ozz kollektion)... til efterår? Måske snarere Espadrilles fra Ciate.

China Glaze Ruby Pumps + Ciate Espadrilles


Fodboldkampe eller at hoppe i blade?
Jeg bryder mig ikke om fodbold... så det ville nok være blade. Og nok snarere at sparke til dem, end hoppe i dem

Skinny jeans eller leggings?
Jeg bryder mig ikke om skinny jeans... men jeg foretrækker helt klart jeans, men mere dem der vider ud i bunden - det får mig til at se mere symetrisk ud Skinny-jeans giver mig bare über-brede lår. Okay, det er også på grund af karaten, men pointen er bare, at skinny-jeans ikke er klædelige på alle. Leggings bruger jeg dog kun med min lange sweater eller med kjoler, såh, det må jo være Skinny jeans

Combat boots eller Uggs?
Ville gerne have et par milli-støvler :3 Kunne ikke drømme om at skaffe et par Uggs

Er græskar-krydderi hypet værd?
What hype? Nah... Gætter det er noget amerikansk, hvor tagget kommer fra... Har i smagt græskar-krydderi? Og hvis ja, var det godt?

Favorit efterårs vinter tv-show?
Igen, egentlig ingen grund til at korrigere, for jeg har ingen foretrukne shows ud fra season. Hvis jeg ser tv sætter jeg noget krimi-værk på. Basicly anything... Orker ikke serier på tv, jeg er alligevel aldrig hjemme hver gang, eller får mig sat til tv'et når de sendes, og gider ikke det med at der er huller i fortællingen, og man hele tiden mangler noget...

Hvilken sang får dig i efterårs-humør? Vinter-humør?
Jeg har ikke rigtig sange til efteråret. Jeg har dog et par sange jeg særligt nyder om vinteren... eller nok rettere en CD: Enya - And the winter came. Mine favorit nu er nummeret "White is in the winter night"

You turn? Hvis i vil svare på spørgsmålene (igen, det VAR et efterårs-tag, men jeg synes stadig det er aktuelt), så smid det endelig i en kommentar - eller smid et link til jeres post, hvis i gør det på egen blog, så jeg (og evt andre) kan læse det Hvis i vil, kan i godt kalde det på min opfordring... Har i andre tagge-lege i godt kunne tænke jer at se mine svar på, må i også gerne kommentere med det
Udgivet torsdag d. 09. Januar 2014
3571 visninger

Challenge YoutubeInspired

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie