Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Sweatpants til træning

Der er ikke megen mulighed for blogging, da dagen går med praktik og aftenen med karate, som i aftes, hvor der ikke er internet under ventetiden. Det var nu også på et hængende hår det overhovedet BLEV træning for mig, for havde glemt min gi, som jeg ofte gør det, når den ikke altid ligger i tasken! Nu ligger jeg min reserve gi derop! Men i aftes måtte jeg opstøve alternativt træningstøj, da jeans (og særligt mine nye) ikke dur til karate - de er for stramme, særligt til grund sparketræning som i aftes. Det endte med Kristians ??? bukser, ét par store (tykke) sweatpants, og så min anime t-shirt, som jeg i øvrigt fik en kommentar på første dag i praktik - min ene sparingspartner, der mente at kunne kende den. Jeg har dog ikke, men har fået den af min kusine, og synes den sød. Nogen det kender serien?

Men Fluffy kunne selvfølgelig lade være med at overtage billedet, det klynke hoved
Btw. Det var du ømt syn med mig i sweatpants til træningen Så var det godt Tanja's gode opvarmning var som lig med dodgeball og makkerdødbold...

Kristians gangsterbukser (og scary Fluffy/evil kitten i baggrunden)
Min anime t-shirt - nogen der ved hvilen anime det er?

Fluffy skulle selvfølgelig fylde det hele og sige 'See miiig'

Udgivet torsdag d. 17. Januar 2013
2165 visninger

Karate

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie