Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Syg

Hmm ja, jeg må indrømme at dagen i dag har været noget sløg. Jeg har nemlig lagt i sengen hele dagen pga. omgangsyge eller influenza, noget i den dur i hvert fald. Det begyndte faktisk allerede lidt i mandags, hvor jeg kastede op til karate. Men i går eftermiddags gik det så helt galt, specielt efter jeg spiste chokolade, det skulle jeg bare aldrig have gjort. Jeg tilbragte den næste times tid, savlende som når man er lige ved at ørle, med hovedet hen over toilettet. Skøn dag, hva Og kort tid efter, fulgte sygdommen så op med en finesse kaldet... tynd mave. Føj. Det minder mig om, hvad jeg så en skrive i dag, jeg citere: "syntes ikke der er noget bedre end at have tynd mave, se mor jeg kan tisse med numsen." Haha, ulækkert, men sjov sammenlignin. Øh, nu væk fra alt det her... klamme snak.

Dagen i dag er gået lidt bedre. Jeg vågnede op i morges, og gjorde mig klar til skole som normalt, men fik en øm dunkende hovedpine, og da kvamlen vente tilbage, vendte jeg ligeså tilbage til min seng, og blev der så. Ingen skole til mig i dag, for jeg var lænket til mit.. toilet. Jeg fandt desuden af, at chokolade er bandlyst de næste par dage, snøft, det giver nemlig nogle grimme kvalme-anfald. Arg, og hvorfor så lige chokoladen, af alting, hvorfor så chokoladen!

Ellers har jeg brugt dagen på at læse, se Mulan 2 på youtube og arbejde på min hjemmeside. Jeg har bla. været igang med julekalenderen Og er ved at planlægge, hvordan jeg kan komme videoer ind i mine blogs, så jeg måske snart kan komme med nogle videoblogs, nu det ikke længere er main-stream, uuhh! Det er egentlig synd, for jeg kan godt lide princippet, og der er et par videobloggere, som jeg savner meget! Bla Pernille fra everque.frac.dk - men hun er jo helt gået fra hjemmesider.
Nå, men Gulde vild gå i seng nu, for hun er nemlig ved at være godt træt Så nat nat allesammen
Udgivet fredag d. 21. November 2008
2606 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie