Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Sygdomme bedest venligst stille sig i kø og afvente deres tur...

Sygdomme bedest venligst stille sig i kø og afvente deres tur


Har på fornemmelsen jeg render rundt med et sådan neon-skilt på ryggen lige for tiden. Det er lige knap jeg kunne holde mig frisk et par dage, til at få klaret mit første HPV-vaccine stik. En måneds tilløb skulle der til, og en 2 ugers periode med snotnæse, så en frisk dag eller 2, og så endnu 2 uger med sygeforløb - denne gang ondt i halsen og slem hoste... og så i Berlin? Øv altså! De efterfølgende sygdomsforløb har været kortere, ganske vist, men stadig et virvar af slem hovedpine (jeg plejer ikke lide af den slags, så det er meget uvant og ubehageligt), dårlig mave, opkast, svimmelhed og nu åbenbart endnu et forløb med snotnæse der starter ud en smugle ondt i halsen... bare det nu ikke også kommer til at være i 2 uger! Det er garanteret fordi HPV-stik nummer to ligger ca. d. 20 december, suk...
Udgivet søndag d. 25. November 2012
2008 visninger

Helbred

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie