Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Tag: Yndlings reklame

Jah, jeg blev for en månedstid siden tagget af Ilhja til at fremvise min yndlingsreklame. Jeg har set mange fede reklamer, fx dem fra DSB med Harry (den med tarteletterne er fed), eller dem med storebæltsbroen (altså de der Limbo reklamer) - især den hvor den store gut får en svingtur, den er så sød

Men har kommer en, som jeg synes er både morsom og genial idet den jo sådan set beskriver hvad alle reklamer går ud på - Enjoy

youtube video

Og hvis jeg absolut også må tagge én, så må det blive Fidla
Udgivet søndag d. 28. Februar 2010
1 kommentar og 1027 visninger

Tag Video Reklamer

Kommentarer

LGravatar Louise 01 Marts 2010 22:07

Det er godt nok ikke lige til i dags blog... men synes det var en nice reklame, du havde valgt ha, ha!
//Louise

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie