Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Tambola præmier og Foto-bomb-Fluffen

Som jeg nævnte i går, brugte jeg en del på stævnets tambola mens jeg gik og ventede på min tur sidst på dagen, da der hverken var brug for mig som official eller coach (i hvert fald ikke frem for de fremragende coatches vi allerede havde). 43 lodder blev det til - og efter de første 23 fik jeg min første gevinst: nr. 23, pudsigt ikke?

Jeg gik egentlig efter en drikkedunk, men vandt en taske i stedet. Det var som en ganske udemærket taske, men ikke noget jeg sådan lige manglede. I det mindste kan Emil dog ikke klage over "en til!!?!", da det jo ikke var noget jeg havde udvalgt. Senere på dagen fik jeg dog skaffet drikkedunken også, så jeg var glad, og det passer mig godt at reklame-logoet er noget jeg kan stå inde for

Fluffy-missen på billedet var selvfølgelig ikke inkluderet som præmie, men når den Herre ønsker at være med på billederne, så fylder han på billedet til han kommer med

Tambola præmier: Landbobanken taske, drikkedunk og fed Fluffy-kat (sidstnævnte hverken fra tambola eller landbobanken)

Udgivet søndag d. 13. Oktober 2013
1899 visninger

Win

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie