Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Tandlæge, mad, gåtur med Fluffen og friaftenen der forsvandt

Ej altså, hvor er det bare typisk. Så har man endelig en lang fri-aften, og ender man så med at få lavet noget? Næh... Men det er også fordi jeg har været til tandlægen i dag (som jeg også nævte tidligere på bloggen, og ja, det gjore pi**e ondt, som det altid gøre - sådan noget bedøvelse virker åbenbart ikke på mig). Jeg måtte endda tage tidligere fri for det, og tage bilen på job (det var dog lækkert, sådan ikke at skulle cykle for en gangs skyld), for den sidste mulige tid var 16.30, og gæt hvornår jeg får fri? 16.30...

Magnet kurve og magnet tape fra Tiger


Så jeg tog fri en time før, og kunne så lige nå forbi Matas og Tiger, hvor jeg fik købt nogle flere magnetiske organiserings ting, magnet kurve og de her seje magnet-taperuller (er de ikke bare fede) før jeg kørte hjem til tandlægen, få min behandling og så lige nå et besøg forbi min far før jeg tog hjem igen. Han skal jo gerne blive ved med at huske os, den stakkels mand, nu alle hans børn efterhånden er fløjet fra reden (min lillesøs er dog på efterskole, så det tæller ikke rigtigt, men hun er jo stadig ikke hjemme). Så var klokken snart 6... På vej hjem kunne jeg så lige tage et smut i Netto, for at handle ind til aftensmaden, og de madpakker jeg regner med at skulle lave i weekenden. Jeg har lavet en ordentlig stor gang skinke-pasta-sovs, foruden en masse kødboller.

Cola Light med Lemon smag


I Netto skal man dog ikke tage, på tidspunkter hvor man har tendens til impulskøb, se bare på alt det jeg fik slæbt med hjem, citrongræs, müsli, yougurt og what-not. En ting jeg dog IKKE skulle have med, er sodavanden som i ser på billedet... Cola light med lemonsmag... det minder mig om en dårlig joke af en kor-opvarmningssang ^^"

Så hjem og lave mad mens man ser noget youtube, og derefter liige en times tid til at spise den, og så krævede Fluffy ellers at komme ud at gå. Og gået, det blev der, jeg tror vi har været ude næsten 1,5 time og bare gå rundt! Utroligt, hvad sådan en mis kan lokke én til.

Fluffy med ude at gå aftentur på legepladsen


Og en mor. Jeg var lige forbi hende også, da hun ringede, fordi jeg havde ringet tidligere, og til sidst endte med at skrive til hende i stedet (som følgende).

Hej søde mor, kunne ikke få fat på dig, så tog mig den frihed at sende Emil over for at stjæle 2 æg (hvis du har det), med venlig hilsen indbrudstyven-, øh, jeg mener, din datter


Hun havde så brug for nogle af de penge jeg havde lånt af hende, så jeg måtte lige manøvre Fluffy ud af boligkvarteret, ud på den trafikkede vej til hæveautomaten (Fluffy does not like) og hjem til mor med de hævede penge, før jeg kunne komme helt hjem (sent!)

Så nu vil jeg bare nyde de sidste 3 kvarter af min aften (slutter omkring kl. 12, hvor jeg gerne skal i seng) med at blogge nogle af de indlæg jeg har ville lave de sidste par dage, men ikke har haft tid til. Jeg har en hel del billeder klar til det... Og så ellers nyde den fastelavns-bolle min dejlige skat har købt hjem til mig (en til sig selv også selvfølgelig). Så i sidste ende har det måske alligevel været en ganske udemærket aften, selvom vasketøjet stadig ligger uvasket i kurven, og stuen flyder af min Rede (yup, jeg gør det stadig), det må vi klare i weekenden i stedet

Jeg håber i har haft en god aften også
Udgivet torsdag d. 21. Februar 2013
1901 visninger

Hverdagsliv Fluffy Helbred Matas Food Pets

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie