Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Tanker og kriser fra en blogger

Jeg har haft lidt af en blog krise... dels fordi mit kamera stadig er til Rep, og det har bare ikke gjort noget godt for min bloggelyst... Dels over tanker om den video (Terms and conditions may apply) Ilhja var så awesome/grusom at dele... Jeg ville gerne kunne sige at jeg var ligeglad, men det er jeg ikke. Så det har været i tænkeboksen hvad jeg egentlig deler ud af... hvor meget af mig selv jeg egentlig udlevere her på bloggen.

Også specielt når ting som job og jobsøgning kommer ind i det. Man skal jo også passe på ikke at skrive noget de forkerte folk kan misforstå. Snyd, regler, mentale tilstande, folks hemmeligheder som ikke er mine, puh.

Jeg har i forvejen jævnligt overvejelser over hvad jeg egentlig vil med bloggen. Ikke at jeg stopper, det er ikke der jeg er på vej hen, men jeg har haft en del at spekulere over.

Nogle af de tanker kommer også fra mit minimalist/declutter/simplifucerings projekt.. Jeg har alt for mange ting jeg gerne vil have plads til i min dag og mit liv, men døgnet har jo altså kun 24 timer, og jeg bliver så træls og gnaven hvis jeg bruger for få af dem på at sove. Jeg vil jo også gerne være sund og fit... og kreativ... og jeg vil også gerne følge de mange awesome personer på nettet der enten er kammerater eller inspirationer, eller begge dele. Der er bare efterhånden for meget godt indhold til at jeg kan følge med... men det hele er godt, så det er svært at finde ud af hvad jeg skal sortere fra.. Pt. er det dog lykkedes mig at få skrumpet min 200+ subscriptionliste på youtube til under 100! Awesome... Men jeg vil stadig gerne længere ned ^^"

I samme spor har jeg tænkt en del over hvad jeg selv berriger/forurener nettet med. Om jeg spilder tiden for nogle andres liv... Eller underholder og kommer med brugbare tips og triks sådan som jeg gerne vil det. Meget af det ligger dog stadig i blog-serier jeg ikke er klar til at udgive endnu, fordi jeg helst genre vil kunne holde dem regel-mæssige så længe de kører, og det har været et problem for mig på det sidste, obviously.

Det er jo ikke fordi jeg ikke har blogget, selvom bloggen har stået tom. Der ligger massevis af uudgivne indlæg, halvfædige indlæg, inspirationer og tanker til nye indlæg. En af både evnerne/forbandelserne som blogger er jo, at man mere eller mindre altid blogger i hovedet. Jeg oplever i hvert fald tit at mit hoved bare begynder at tale (altså, de der højlydte tanker i ved) i blogstil når jeg fx. løber eller går en tur. Jeg tænker tit i blog-mediet. Det er bare ikke altid de tanker når ud af mit hoved, ned på papir/pc og ud på nettet i offentligheden. Oh well, i hvert fald er jeg her stadig, og jeg regner med at krisen/blokeringen eller hvad man nu skal kalde den periode jeg har haft, er ved at være ovre, og der kommer nogle flere indlæg igen. Jeg har nogle billeder endnu, men jeg savner mit kamera, hehe. Og har snart ferie.

Det var i hvert fald lidt tanker herfra
Udgivet tirsdag d. 08. Juli 2014
6 kommentarer og 2656 visninger

BloggerLife Tankespind SocialMedia

Kommentarer

IGravatar Ilhja 08 Juli 2014 22:05

Jeg er ked at jeg skræmte dig, men det er blot vigtig at fremvise. Det kan tage få minutter at finde en masse information omkring dig, nok til at kunne stalke dig, hvilket også er skræmmende.

Der var en situation for noget tid siden hvor en persons mail blev hacket og derved kunne hackeren ændre mailen hos alle personens konti rundt omkring. Og derved fik hackeren adgang til fx kortnummer da personen havde gemt den i amazon eller lign. Det var ret skræmmende at læse omkring. Og det er også vigtig hele tiden at tænke på hvilken information man dukker på nettet, og hvad andre kræver at du gemmer.

GGravatar Gulde 08 Juli 2014 23:08

Der har været problemer med kommentarer, men det skulle gerne være fixet igen nu, jeg undskylder besværet ^^"

JGravatar Janni 08 Juli 2014 23:31

Mange tak til Ilhja for at gøre mig opmærksom på problemet!

GGravatar Gulde 09 Juli 2014 10:10

Det er jo lige præcis meget vigtigt! Jeg vil vil snarere sige at jeg har fået et tiltrængt wake-up call, end at jeg er blevet skræmt - selvom det også var skræmmende. Det gav mig helt dårlig fornemmelse i maven For det er jo egentlig uhyggeligt hvor meget vigtig data vi kaster om os med på nettet - og hvor nemt det er at bryde sikkerheden. Tag nu bare alle de her skandaler der har været med person numre. Ligesom det er uhyggeligt hvordan jeg, som de nævner i videoen, kan se tilbage og pludselig indset hvor meget min komfort-zone er blevet manipuleret. Desuden er der mange stæder der kræver åndsvagt meget adgang til vores data - hvilket jeg jo også har klaget over flere gange herinde (facebook apps med mere). Det er et vigtigt budskab, så igen tak fordi du har delt det. Det er på engang awesomt! Men også stadig lidt grusomt

STGravatar Skee Takus 10 Juli 2014 08:37

Mange relevante overvejelser !

- svarer du normalt på henvendelser vedrørende arbejde ?

GGravatar Gulde 15 Juli 2014 18:30

Tja, ja, hvis det ikke ser mistænkeligt ud

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie